🌾Gösser Steinzeugkrug 0,5l mit Zinndeckel | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gösser Steinzeugkrug 0,5l mit Zinndeckel

1.40 kg

19,59 €

19,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Gösser Steinzeugkrug med tinlåg! Dette fantastiske stykke håndværk er mere end bare et ølkrus; det er et statement piece, der bringer et autentisk østrigsk præg direkte til dit bord.

Gösser Steinzeugkrug er en perfekt blanding af tradition og funktionalitet. Det er lavet med omhu, og stentøjskroppen sikrer, at din yndlingsbryg holder den ideelle temperatur, mens tinlåget tilføjer et stilfuldt flair og holder din drik frisk.

Uanset om du er ølentusiast eller leder efter den perfekte gave til en, er charmen ved Gösser Steinzeugkrug svær at modstå. Hver slurk fra dette krus vil transportere dig til hjertet af Østrig og give dig en smag af det berømte Gösser-bryggeris rige arv.

Når du holder kruset, vil du sætte pris på det robuste, behagelige greb, der er designet til nemt at løfte det. Og når du er færdig, vil du blive forundret over, hvor nemt det er at rengøre - en hurtig skylning, og det er klar til næste brug.

Nyd dine drikkevarer med et strejf af østrigsk elegance. Nyd den historie og kvalitet, der følger med hver Gösser Steinzeugkrug. Bestil dit i dag, og oplev glæden ved at drikke af et krus, der er mere end bare en beholder - det er en tradition.
Produktinformation
Gösser
Ny
chat Anmeldelser (0)