🌾Bols Triple Sec Liqueur 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bols Triple Sec Liqueur 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Bols Triple Sec Liqueur! Denne førsteklasses likør, der er håndlavet til perfektion, er sprængfyldt med den dristige, syrlige smag af søde appelsiner. Dens unikke alkoholvolumen på 38% sikrer en robust, vedvarende smag, der helt sikkert vil give dig lyst til mere. Den er perfekt til cocktails eller til at nippe til alene og er et must-have i enhver hjemmebar. Løft din drinkoplevelse med Bols Triple Sec Liqueur - et sandt bevis på kvalitet og smag. Husk, at hver slurk er en rejse til nydelse!

15,59 €

15,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Tilføj det perfekte twist til dine cocktails med Bols Triple Sec Liqueur. Denne alsidige likør af høj kvalitet er en uundværlig tilføjelse til enhver hjemmebar eller cocktailentusiasts samling. Med sin dejlige citrusagtige smag giver Bols Triple Sec et forfriskende strejf af appelsin til dine yndlingsblandede drinks.

Likøren er fremstillet af en blanding af Curaçao-appelsinskal og citroner og giver en perfekt balance mellem sødme og bitterhed. Dens rige, komplekse smagsprofil gør den ideel til at lave alt fra en klassisk Margarita til en moderne mixologs kreation.

Bols Triple Sec har et robust alkoholindhold på 38%, hvilket giver dine cocktails et dejligt kick. Men det handler ikke kun om styrken; likørens bløde, fløjlsagtige tekstur og livlige orange farve gør den til en fryd for både smag og øje.

Uanset om du er cocktailkender eller bare nyder at eksperimentere med smage, er Bols Triple Sec Liqueur et must-have i dit barskab. Dens alsidighed og karakteristiske smag gør den til en go-to til at forbedre en bred vifte af drikkevarer.

Så hvorfor vente? Begynd at shake og røre med Bols Triple Sec Liqueur i dag, og tag dit cocktailspil til det næste niveau. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Bols
Ny
chat Anmeldelser (0)