🌾Skinos Mastiha Spirit 30% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skinos Mastiha Spirit 30% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af Grækenland med Skinos Mastiha Spirit! Denne unikke spiritus er fremstillet af harpiks fra det sjældne Mastiha-træ, som giver en dejlig sød og aromatisk smag. Uanset om den nydes ren, med is eller i en cocktail, vil Skinos Mastiha Spirit helt sikkert give dig en mindeværdig drikkeoplevelse. Det er mere end bare en drink, det er en rejse til Middelhavet i hver eneste slurk. Lad dig friste og fordyb dig i Skinos' verden i dag!

28,39 €

28,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Skinos Mastiha Spirit - den perfekte tilføjelse til din hjemmebarsamling! Denne unikke spiritus stammer fra den smukke middelhavsø Chios, som er berømt for sine aromatiske mastiha-træer.

Fordyb dig i Middelhavets mystik for hver slurk. Skinos Mastiha Spirit har en karakteristisk og forfriskende smag, der ikke ligner nogen anden. Den er fremstillet af harpiks fra mastiha-træet, som høstes omhyggeligt en gang om året for at indfange sommerens essens i en flaske. Denne unikke proces sikrer, at hver eneste dråbe er sprængfyldt med enestående smag og friskhed.

Med et mildt alkoholindhold er den perfekt til at nippe til rent på en varm aften eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Dens subtile søde, let fyrretræsagtige smag passer vidunderligt sammen med citrussmag, hvilket gør den til det perfekte valg til en forfriskende sommerspritz.

Skinos Mastiha Spirit er mere end bare en drink - det er en oplevelse. Den indkapsler Middelhavets ånd på en måde, der virkelig pirrer sanserne. Fra det øjeblik du åbner flasken, vil du blive mødt af berusende aromaer, der transporterer dig direkte til en solbeskinnet græsk ø.

Uanset om du er en erfaren kender eller ny i spiritussens verden, vil Skinos Mastiha Spirit helt sikkert imponere. Det er ikke bare en drink, det er en rejse - en rejse, der fører dig gennem Chios' traditionelle landskaber, over det solbeskinnede Middelhav og ind i en verden af uovertruffen smag og oplevelse.

Så hvorfor ikke give dine cocktails et løft med Skinos Mastiha Spirit? Tro os, dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Skinos
Ny
chat Anmeldelser (0)