🌾Domenis 1898 FUTURA 12 Grappa 40% Vol. 0,5l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 FUTURA 12 Grappa 40% Vol. 0,5l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Domenis FUTURA Grappa, en førsteklasses spiritus, der bringer italiensk kulturarv til dit glas. Denne grappa, der er elegant pakket i en gaveæske med to glas, er perfekt til at dele ved særlige lejligheder eller nyde alene. Den rige, robuste smag med en alkoholprocent på 40% giver en autentisk italiensk oplevelse. Domenis FUTURA Grappa - en tidløs nydelse, en fremtidig klassiker. Forhøj dine aftener med vores grappa, og lad den italienske charme glæde dine sanser. Dette er ikke bare en drink, det er en rejse til Italien i hver eneste slurk. Smag ikke bare på grappa, oplev Domenis FUTURA. Perfekt som gave eller til dig selv.

23,39 €

23,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Domenis Grappa, en førsteklasses drik, der er et sandt vidnesbyrd om italiensk håndværk. Denne dejlige drik ligger i en elegant gaveæske med to glas og er en perfekt blanding af tradition og innovation, som helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Med et alkoholindhold på 40% har den det rette punch til alle dine fester.

Denne grappa er fremstillet af de berømte destillatører hos Domenis, hvis arv går helt tilbage til 1898, og den er et perfekt udtryk for deres ekspertise og passion. FUTURA 12-varianten er, som navnet antyder, en hyldest til fremtiden og viser, hvordan et århundredgammelt destilleri stadig kan bringe noget nyt og spændende til bordet.

Oplevelsen starter med den krystalklare farve, som er kendetegnende for ren grappa. Når du hælder den i de medfølgende glas, vil du bemærke den blide, fængslende aroma, der helt sikkert vil vække dine sanser. Den første slurk er en rejse gennem den bløde, afrundede smag, der efterlader en varm, dvælende finish.

Domenis Grappa er en fremragende drink efter middagen, perfekt til de særlige øjeblikke med afslapning. Den er også en fantastisk gaveidé takket være den elegante indpakning. Uanset om du har været grappa-entusiast længe, eller om det er første gang, lover Domenis Grappa en mindeværdig oplevelse.

Så hvorfor vente? Løft dine fester med den unikke charme fra Domenis Grappa. Det er ikke bare en drink, men en fejring af italiensk arv, håndværk og løftet om en dejlig fremtid.
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)