🌾Domenis 1898 E Riserva Grappa Gold Edition 52% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Domenis 1898 E Riserva Grappa Gold Edition 52% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv med Domenis E Riserva Grappa Gold Edition, en virkelig udsøgt tilføjelse til din spiritussamling. Denne førsteklasses grappa, som ligger i en stilfuld gaveæske, er indbegrebet af italiensk håndværk og tradition. Med sin rige aroma og glatte finish er den et dejligt akkompagnement til dine samtaler efter middagen. Denne gyldne eliksir er perfekt som gave og vil helt sikkert imponere selv de mest kræsne ganer. Oplev den tidløse elegance i Domenis E Riserva Grappa Gold Edition i dag - en smag af luksus, som du virkelig fortjener.

112,59 €

112,59 € Ekskl. moms

125,10 €-10%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den raffinerede elegance i Domenis E Riserva Grappa Gold Edition, et sandt mesterværk af italiensk destillation. Denne luksuriøse Grappa kommer i en fantastisk gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til en, du holder af, eller en særlig forkælelse til dig selv.

Denne Grappa er håndlavet af de fineste druekvas og er et bevis på de høje kvalitetsstandarder, som Domenis-destilleriet har sat siden grundlæggelsen. Gold Edition har en robust alkoholvolumen på 52%, hvilket sikrer en rig og fyldig smag.

I næsen præsenterer den en indviklet buket af aromaer, der kombinerer noter af tørrede frugter, vanilje og et strejf af krydderier. Smagen er lige så indbydende med en harmonisk blanding af sødme og varme, der hænger ved længe efter den sidste tår.

Domenis E Riserva Grappa Gold Edition er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Nyd den ren ved stuetemperatur for fuldt ud at værdsætte dens komplekse smagsprofil. Uanset om du er en Grappa-connaisseur eller ny til denne italienske nydelse, vil denne Gold Edition uden tvivl øge din påskønnelse af denne traditionelle spiritus.

Fejr livets smukke øjeblikke med Domenis E Riserva Grappa Gold Edition. Det er ikke bare en flaske Grappa; det er en hyldest til italiensk håndværk. Bestil din i dag, og oplev den sande smag af Italien!
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)