🌾Antinori Grappa Tignanello 42% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Antinori Grappa Tignanello 42% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Antinori Grappa Tignanello, en ægte italiensk nydelse. Denne spiritus ligger i sin karakteristiske gaveæske og er en perfekt gave til enhver lejlighed. Den er fremstillet med lidenskab af den berømte Antinori-familie, der blander tradition med innovation. Dens pirrende aroma og rige, bløde smag vil transportere dig direkte til hjertet af Toscana. Den elegante volumen på 42% sikrer en robust og mindeværdig oplevelse. Forkæl dig selv med Antinori Grappa Tignanello, og oplev den sande essens af italiensk håndværk. Den er perfekt til at dele de bedste øjeblikke eller til stille aftener. Pak smagen af Italien ud i dag.

55,49 €

55,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Antinori Grappa Tignanello, et produkt af ren elegance og raffinement. I en smukt udformet gaveæske er denne italienske spiritus en fryd for sanserne. Håndlavet af den berømte Antinori-familie med mange års ekspertise i vinfremstilling, vil denne Grappa helt sikkert imponere.

Denne Grappa er fremstillet af marc fra Tignanello-druer og har en unik smagsprofil. Hver slurk afslører subtile noter af mandel og vanilje, blandet med søde undertoner af honning og tørret frugt. Det er en sømløs blanding af smag og aroma, der efterlader et varigt indtryk på din gane.

Med 42 volumenprocent alkohol er Antinori Grappa Tignanello virkelig en robust spiritus. Men dens bløde tekstur og rige smag gør den til en fornøjelse at nyde. Uanset om den nydes ren eller bruges som base for cocktails, bringer denne Grappa en atmosfære af italiensk elegance til enhver lejlighed.

Den luksuriøse emballage komplementerer grappaens elegance. Gaveæskens slanke, minimalistiske design gør den til en perfekt gave til kenderen i dit liv. Uanset om det er en særlig fødselsdag, et jubilæum eller bare et tegn på din kærlighed, er Antinori Grappa Tignanello en gave, der taler sit tydelige sprog.

Oplev essensen af Italien med Antinori Grappa Tignanello. Dens rige arv, udsøgte smag og elegante emballage gør den til mere end bare en drink. Det er en fejring af italiensk håndværk, tradition og kærlighed til de finere ting i livet. Dyk ned i den, nyd smagen, og lad dig omslutte af Italiens ånd.
Produktinformation
Antinori
Ny
chat Anmeldelser (0)