🌾Berta Roccanivo Grappa di Berbara 2015 43% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Berta Roccanivo Grappa di Berbara 2015 43% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Berta Roccanivo Grappa di Barbera, præsenteret i en elegant trækasse. Denne eksklusive grappa er produceret i Italien og er kendt for sin rige smag og aroma. Den har en varm, fyldig smag med noter af moden frugt, chokolade og vanilje, perfekt afbalanceret med en dejlig sødme. Med sin flotte præsentation i en trækasse er denne grappa også en perfekt gaveide. Nyd et glas efter middagen som en sofistikeret måde at afslutte et godt måltid på. Forkæl dig selv eller en du holder af med Berta Roccanivo Grappa di Barbera.

132,29 €

132,29 € Ekskl. moms

146,90 €-10%

Beskrivelse
Glæd dine sanser med den udsøgte Berta Roccanivo Grappa di Barbera. Denne førsteklasses spiritus er en skat i grappaens verden, omhyggeligt fremstillet af Barbera-druen, en af de ældste og mest ædle druesorter i Italien. Den modnes i mindst fire år på små egetræsfade, hvilket resulterer i en rig, kompleks smagsprofil, der helt sikkert vil imponere.

Berta Roccanivo Grappa di Barbera er en fryd for både øjne, næse og gane. Dens dybe ravfarve giver et hint om den robuste smag, mens næsen afslører en smuk bouquet af vanilje, kakao og kirsebær. I munden er den blød og harmonisk med en lang, tilfredsstillende eftersmag, der giver lyst til mere.

Hver flaske Berta Roccanivo Grappa di Barbera præsenteres i en håndlavet trækasse, hvilket gør den til en ideel gave til den kræsne spirituselsker i dit liv. Uanset om du er en grappa-connaisseur eller en nybegynder inden for denne klassiske italienske spiritus, vil Berta Roccanivo Grappa di Barbera helt sikkert tage din påskønnelse til det næste niveau. Nyd den langsomt, nyd den med venner, eller giv den til en, du holder af - dette er en grappa, der er beregnet til at blive delt og fejret.

En flaske Berta Roccanivo Grappa di Barbera er en luksuriøs nydelse og en storslået tilføjelse til enhver hjemmebar. Nyd et glas efter middagen, eller server den som den perfekte finale på et gourmetmåltid. Dette er ikke bare en drink; det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af fin italiensk spiritus med Berta Roccanivo Grappa di Barbera - en grappa, der virkelig er i en klasse for sig selv.
Produktinformation
Berta
Ny
chat Anmeldelser (0)