🌾Etsu Gin DOUBLE ORANGE Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Glas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Etsu Gin DOUBLE ORANGE Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Glas

1.40 kg
Oplev den levende, citrusagtige symfoni af Etsu Gin Double Orange Limited Edition. Denne unikke gin, der leveres i en stilfuld gaveæske med et glas, byder på en eksplosion af frisk, dobbeltdestilleret appelsinsmag, suppleret med et pirrende strejf af eksotiske botaniske ingredienser. Den er perfekt til dem, der vil udforske en ny verden af gin, og den er en fantastisk gaveidé eller en forkælelse til dine smagsløg. Denne limited-run gin er lige så sjælden, som den er dejlig, så gå ikke glip af denne enestående gin-oplevelse. Løft dit cocktailspil med Etsu Gin Double Orange Limited Edition i dag!

45,99 €

45,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i en citrusagtig nydelse med Etsu Gin Double Orange Limited Edition. Det er ikke bare en gin, det er en oplevelse. Denne special edition gin er en perfekt blanding af tradition og innovation, omhyggeligt fremstillet til at tilfredsstille selv de mest kræsne gin-entusiaster.

Etsu Gin Double Orange er en unik, førsteklasses gin, der er tilsat en dobbelt dosis appelsin. Det er en levende, syrlig eksplosion, der vil vække dine sanser. Aromaen er pirrende med en sød duft af modne appelsiner, der understreges af et subtilt strejf af enebær. Og smagen? Åh, smagen! Det er en dans af smagsnuancer i ganen, hvor appelsinernes citrusagtige skal blander sig med traditionelle botaniske ingredienser og kulminerer i en forfriskende glat finish, der bliver hængende.

Uanset om du nyder en stille aften alene eller er vært for en livlig sammenkomst, er Etsu Gin Double Orange den perfekte ledsager. Den er fremragende i en klassisk gin og tonic, giver et citrusagtigt twist til dine yndlingscocktails og er lige så dejlig at nippe til rent. Det er en alsidig spiritus, der vil tilføje et strejf af spænding til dit drinksskab.

Men det er ikke alt. Etsu Gin Double Orange Limited Edition kommer i en smukt designet gaveæske, komplet med et glas. Det er den perfekte gave til gin-elskere, en gave, der helt sikkert vil imponere med sin kvalitet og unikke karakter.

Så hvorfor vente? Oplev den citrusagtige charme ved Etsu Gin Double Orange Limited Edition i dag. Det er mere end bare en gin - det er en fejring af smag, en ode til håndværk, en hyldest til kærligheden til fin spiritus. Gør dig klar til at blive forelsket i gin igen.
Produktinformation
Etsu
Ny
chat Anmeldelser (0)