🌾Glendalough Rose Gin 37,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glendalough Rose Gin 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Fordyb dig i blomstersymfonien fra Glendalough Rose Gin. Denne førsteklasses gin er håndlavet i Irland og vil fortrylle dig med sin delikate essens af rosenblade. Perfekt afbalanceret med enebær og frisk citrus er det som en irsk have i et glas. Glendalough Rose Gin er ideel til de øjeblikke, hvor du ønsker at slappe af, og er din billet til en rolig, sanselig rejse. Så hvorfor vente? Tilføj et stænk af raffinement til din cocktailtime med vores elegante og forfriskende Rose Gin.

28,39 €

28,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Glendalough Rose Gin - en dejlig, blomstret udgave af en traditionel spiritus. Denne unikke gin indeholder en fortryllende blanding af vilde irske planter, tilsat kronblade fra tre typer roser. Resultatet? En dejlig, subtilt sød gin, der er perfekt at nippe til på en varm sommeraften.

Fra første slurk vil du blive betaget af den delikate aroma af friske roser, der suppleres af en blid enebær. Smagen er sprød og ren med et strejf af sødme fra rosenbladene, som afrundes af den komplekse blanding af vilde botaniske urter. Eftersmagen er lang og blød og efterlader en dejlig blomsternote, der bliver hængende på tungen.

Men Glendalough Rose Gin handler ikke kun om smag - den handler om oplevelse. Den smukke, håndlavede flaske er afsluttet med en håndsmedet rose kobberhætte, der afspejler det håndværk og den opmærksomhed på detaljer, der ligger i hver eneste dråbe. Det er ikke bare en gin, det er et midtpunkt - en samtalestarter, en perfekt gave til gin-elskeren i dit liv.

Uanset om du er en gin-kender eller en nybegynder, der ønsker at udforske en verden af håndværksspiritus, er Glendalough Rose Gin et must-try. Server den ren, over is eller som basis for en forfriskende gin og tonic. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil denne rose gin helt sikkert få dine smagsløg til at blomstre.

Så hvorfor vente? Oplev Glendalough Rose Gins tiltrækningskraft i dag. Skål for nye oplevelser og uforglemmelige øjeblikke.
Produktinformation
Glendalough
Ny
chat Anmeldelser (0)