🌾Malfy Gin ROSA Sicilian Pink Grapefruit 41% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Malfy Gin ROSA Sicilian Pink Grapefruit 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den livlige smag af Italien med Malfy Gin ROSA. Denne gin er tilsat siciliansk pink grapefrugt og er en livlig blanding af lækre citrusfrugter og sprøde enebær, der skaber en perfekt balance mellem sødt og syrligt. Den smukke rosenrøde nuance giver dine cocktails et stænk af farve og gør enhver almindelig drink ekstraordinær. Malfy Gin ROSA er perfekt til både gin-elskere og eventyrlystne ganer og lover et pikant og forfriskende twist til din klassiske gin og tonic. Oplev den italienske sol i hver slurk!

33,39 €

33,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev smagen af italiensk solskin med Malfy Gin ROSA. Denne fængslende spiritus er tilsat den syrlige smag af siciliansk pink grapefrugt og den søde rabarber. Det er en gin, der vil transportere dine smagsløg direkte til de solbeskinnede lunde på Italiens Amalfikyst.

Malfy Gin ROSA er ikke en helt almindelig gin. Det er en fejring af italiensk håndværk og tradition. Ginen er destilleret i den smukke region Torino, som er kendt for at producere nogle af de fineste spiritusser i verden. Hver slurk af denne gin afslører den rige historie og kultur i denne bemærkelsesværdige region.

Duften af Malfy Gin ROSA er en pirrende blanding af frisk citrus og botaniske ingredienser. Når du hælder et glas op, vil du blive mødt af en dejlig citrusduft, der er både forfriskende og opkvikkende. Smagen er en harmonisk blanding af pink grapefrugt, enebær og et strejf af rabarber, som skaber en unik og kompleks smagsprofil, der både er sofistikeret og tilgængelig.

Malfy Gin ROSA er perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Det er en gin, der kræver at blive nydt, uanset om du nyder den på en varm sommeraften eller deler den med venner under en fest. Det er også en perfekt gave til gin-elskere, da den giver et unikt twist på en klassisk spiritus.

Oplev den livlige smag og middelhavscharmen i Malfy Gin ROSA. Det er mere end en gin. Det er en rejse til hjertet af Italien, en slurk ad gangen.
Produktinformation
Malfy Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)