🌾Adamus Dry Gin Organic Limited Edition 2020 44,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern & Kork Untersetzer | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Adamus Dry Gin Organic Limited Edition 2020 44,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern & Kork Untersetzer

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Adamus Dry Gin Organic Limited Edition. Denne håndlavede gin, som præsenteres i en smukt designet gaveæske med to glas og en korkbrik, er den perfekte gave til ginelskere. Adamus er destilleret med de friskeste, økologisk dyrkede planter og giver en autentisk ginoplevelse. Den komplekse, men afbalancerede smagsprofil giver en unik blanding af sprødhed og varme, som gør hver slurk til en uforglemmelig fornøjelse. Gør dine øjeblikke til noget særligt med Adamus Dry Gin - et sandt vidnesbyrd om destillationens kunst!

62,59 €

62,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Adamus Dry Gin Organic Limited Edition. Denne førsteklasses gin er et vidnesbyrd om kunsten ved traditionel destillation og skønheden ved økologiske ingredienser. Den er fremstillet af udvalgte botaniske ingredienser og destilleret til perfektion, og hver slurk af Adamus Gin leverer en sublim blanding af smage, der pirrer dine smagsløg.

Denne Limited Edition gin er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Hver flaske er omhyggeligt pakket i en fantastisk gaveæske komplet med to elegante glas og en korkbrik, hvilket gør den til den perfekte gave til gin-entusiasten i dit liv.

Nyd den bløde, forfriskende smag af Adamus Gin alene, over is eller i din yndlingscocktail. Valget er dit. Adamus Dry Gin Organic Limited Edition er en flaske, som du vil vise frem med stolthed, med sin særlige smag og enestående kvalitet.

Hæv glasset for de gode tider med Adamus Dry Gin. Det er mere end bare en gin. Det er en fejring af livets finere øjeblikke. Oplev forskellen ved Adamus i dag. Skål for dig og for de uforglemmelige øjeblikke, der ligger forude.

Husk, at dette er en limited edition-udgivelse. Lad ikke denne unikke gin glide dig af hænde. Bestil din flaske Adamus Dry Gin Organic Limited Edition i dag, før lageret løber tør. Lad de gode tider begynde!
Produktinformation
Adamus
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også