🌾GIN'CA Peruvian Distilled Gin 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GIN'CA Peruvian Distilled Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke, eksotiske smag af GIN'CA Peruvian Distilled Gin! Denne gin er lavet af førsteklasses kvalitet og indfanger essensen af den levende peruvianske kultur. Med en distinkt smagsprofil, der har en potent 40% vol., tager hver slurk af GIN'CA dig med på en rejse til hjertet af Peru. Denne gin er perfekt til at nyde ren eller som en del af din yndlingscocktail, og den vil helt sikkert imponere selv de mest kræsne ganer. Få fat i en flaske GIN'CA Peruvian Distilled Gin, og lad dine smagsløg tage på et uforglemmeligt eventyr.

43,59 €

43,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Dyk ned i en verden af eksotisk spiritus med GIN'CA Peruvian Distilled Gin. Denne unikke gin, der er destilleret af eksperter i hjertet af Peru, vil transportere dine sanser til de pulserende landskaber i Sydamerika. GIN'CA er fremstillet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og giver en uforglemmelig smagsoplevelse.

GIN'CA er ikke en helt almindelig gin. Den er tilsat en række botaniske ingredienser, herunder den sjældne og dyrebare peruvianske pink peber, som giver den et karakteristisk krydret spark. Ginnen har også noter af enebær, citrus og indfødte urter, der påkalder den magiske essens af den peruvianske vildmark.

Med en volumen på 40 % har denne gin masser af kraft, men den har stadig en blød og afbalanceret profil, som det er en fornøjelse at nippe til. Den er perfekt til at lave kreative cocktails eller bare nyde med is. Uanset om du er en gin-entusiast eller en afslappet drikker, der leder efter noget nyt, tilbyder GIN'CA et spændende twist på en klassisk spiritus.

Så hvorfor vente? Træd ud af din komfortzone og omfavn den unikke smag af GIN'CA Peruvian Distilled Gin. Det er ikke bare en drink - det er et eventyr i hver slurk. Oplev Perus passion, et glas ad gangen.
Produktinformation
Gin'Ca
Ny
chat Anmeldelser (0)