🌾Beylerbeyi Göbek Raki 45% Vol. 0,35l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Beylerbeyi Göbek Raki 45% Vol. 0,35l

1.40 kg
Oplev smagen af traditionel tyrkisk spiritus med Beylerbeyi Göbek Raki. Denne drik er kendt for sin unikke smag, der kommer fra druealkohol og anis. Med en alkoholprocent på 45%, giver Beylerbeyi Göbek Raki en stærk, men afbalanceret smagsoplevelse. Dens smag er både sød og krydret, hvilket gør den perfekt til at nyde sammen med et måltid eller bare for sig selv. Dens elegante flaske gør den også til en fantastisk gaveide. Skål for gode tider med Beylerbeyi Göbek Raki! Husk altid at drikke ansvarligt.

29,69 €

29,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød den udsøgte Beylerbeyi Göbek Raki, en sand hyldest til tyrkisk tradition og håndværk. Denne levende spiritus er mere end bare en drink, det er en kulturel oplevelse. Med sin robuste alkoholprocent på 45 % har den en kraftig effekt, men smagen forbliver blød og afbalanceret.

Beylerbeyi Göbek Raki er fremstillet med omhu og præcision og er dobbeltdestilleret, hvilket giver den en uovertruffen renhed og en utrolig glat finish. Denne proces gør det også muligt for spiritussen at bevare den dristige, aromatiske smag, som Raki-elskere ønsker.

Hver slurk af Beylerbeyi Göbek Raki er en smagsrejse, der starter med et strejf af sød anis og fører til et crescendo af komplekse smage, der danser på ganen. Det er den perfekte ledsager til din mezze-tallerken eller skaldyrsretter, der forstærker smagene og gør hvert måltid til en fest.

Uanset om du er Raki-kender eller nybegynder inden for denne unikke spiritus, vil Beylerbeyi Göbek Raki helt sikkert imponere. Server den afkølet eller med vand for at frigøre dens mælkehvide louche-effekt, og se, hvordan din aften bliver til en uforglemmelig fest.

Beylerbeyi Göbek Raki er ikke bare en flaske spiritus, det er et vidnesbyrd om Tyrkiets rige kulturarv og indbegrebet af landets livlige sociale scene. Så hvorfor vente? Begiv dig ud på en uforglemmelig smagsrejse med Beylerbeyi Göbek Raki - festens ånd.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)