🌾José Cuervo Reserva de la Familia EXTRA AÑEJO 100% de Agave Tequila 2023 38% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

José Cuervo Reserva de la Familia EXTRA AÑEJO 100% de Agave Tequila 2023 38% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg

97,09 €

97,09 € Ekskl. moms

107,80 €-10%

Beskrivelse
Forkæl dig selv med en slurk luksus med José Cuervo Reserva de la Familia Extra Añejo, en førsteklasses tequila fremstillet af 100 % blå agave. Denne enestående spiritus, som ligger i en smukt udformet trækasse, er et vidnesbyrd om José Cuervo-familiens arv og håndværk.

Håndplukkede agaveplanter, der langsomt koges i traditionelle lerovne, udgør hjertet i denne rige og komplekse tequila. Reserva de la Familia er lagret i årevis på egetræsfade og afslører en buket af varme aromaer, rige smagsnuancer og en ultrablød finish.

Nyd de rige noter af ristet egetræ, vanilje og karamel med et strejf af krydderi og frugt, hvilket gør den til et perfekt valg for dem med en kræsen gane. Dens fløjlsbløde tekstur komplementerer den komplekse smagsprofil og efterlader et varigt indtryk på tungen.

Uanset om du er en tequila-aficionado eller leder efter den perfekte gave til en særlig lejlighed, vil José Cuervo Reserva de la Familia Extra Añejo overgå dine forventninger. Nyd den ren, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail.

Husk, at dette ikke bare er en flaske tequila. Det er en oplevelse, der hylder over 200 års tradition for fremstilling af tequila. Nyd håndværket i hver eneste slurk af José Cuervo Reserva de la Familia Extra Añejo. Det er mere end en drink, det er en fejring af en families passion og dedikation til kunsten at fremstille tequila.
Produktinformation
José Cuervo
Ny
chat Anmeldelser (0)