🌾Bombay SAPPHIRE London Dry Gin English Estate Limited Edition 41% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bombay SAPPHIRE London Dry Gin English Estate Limited Edition 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Bombay Sapphire London Dry Gin - English Estate Limited Edition. Denne enestående gin, der er inspireret af det engelske landskab, er en forfriskende udgave af den klassiske Bombay Sapphire. Den har en fristende blanding af klassiske botaniske ingredienser med et strejf af mynte, hyben og ristet hasselnød. Perfekt til de solrige eftermiddage, nyd denne gin i en cocktail eller med is. Oplev fusionen af tradition og innovation i hver slurk. Slip din indre mixolog løs med Bombay Sapphire London Dry Gin - English Estate Limited Edition. Din nye go-to til uforglemmelige sammenkomster!

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Bombay SAPPHIRE London Dry Gin English Estate Limited Edition. Dette er ikke bare en spiritus, det er en oplevelse. Denne unikke gin er fremstillet med en eventyrlig blanding af botaniske planter hentet direkte fra det engelske landskab. Hvad er resultatet? En smag, der er sprød, frisk og umiskendeligt britisk.

Hjertet i denne eksklusive gin ligger i valget af tre nye botaniske ingredienser - Pennyroyal-mynte, hyben og hasselnød. Kombineret med de ti signatur-botanicals, som Bombay Sapphire er kendt for, byder denne gin på en smagsrejse, der er helt uden sidestykke. Den begynder med en klar smag af mynte, afdækker langsomt et subtilt strejf af rose og efterlader dig til sidst med et delikat strejf af hasselnød. Afslutningen er glat, afbalanceret og tydeligt forfriskende.

Men det er ikke kun smagen, der imponerer. Bombay Sapphire English Estate Limited Edition gin kommer i en fantastisk, lyseblå flaske, der er lige så elegant som ginen i den. Flaskens design er en hyldest til det engelske landskab, hvor de botaniske ingredienser stammer fra. Det gør den til en perfekt gave til gin-elskere eller en smuk tilføjelse til din spiritussamling.

Uanset om du er gin-connaisseur eller nybegynder, giver Bombay Sapphire English Estate Limited Edition dig mulighed for at opleve gin i et helt nyt lys. Bland den i din yndlingscocktail, nyd den med is, eller nyd den ren for virkelig at sætte pris på dens unikke smagsprofil. Oplev smagen af det engelske landskab i hver slurk. Dette er gin, omdefineret.
Produktinformation
Bombay
Ny
chat Anmeldelser (0)