🌾Barrister Old Tom Gin Small Batch 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barrister Old Tom Gin Small Batch 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige, bløde smag af Barrister Old Tom Gin Small Batch. Perfekt til en klassisk gin og tonic eller en fancy cocktail, denne gin er et must-have til din hjemmebar. Den er omhyggeligt fremstillet i små partier for at sikre uovertruffen kvalitet og smag. Med sin robuste profil giver Barrister Old Tom et unikt twist til dine yndlingsdrinks. Dens karakteristiske smag og aroma gør den til et fantastisk valg for både gin-kendere og cocktail-elskere. Slip din indre bartender løs med Barrister Old Tom Gin Small Batch. Løft glasset, og nyd øjeblikket!

25,89 €

25,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer vores Barrister Old Tom Gin Small Batch, en klassisk spiritus med et moderne twist. Denne unikke ginopskrift er omhyggeligt udformet til at tilbyde en pirrende blanding af botaniske stoffer, der giver en glat, rig smag, der er uden sidestykke.

Vores Barrister Old Tom Gin er et vidnesbyrd om kunsten at destillere fint. Den produceres i små partier, hvilket sikrer, at hver flaske bevarer den højeste kvalitet og smag. Denne metode giver også ginen en karakteristisk smag, der adskiller den fra resten, hvilket gør den til et ideelt valg for både gin-kendere og dem, der er nye inden for spiritusverdenen.

En slurk, og du vil straks bemærke de smukt afbalancerede noter af enebær, citrus og krydderier. Det er en symfoni af smage, der danser på ganen og skaber en uforglemmelig drikkeoplevelse. Det lidt højere alkoholindhold på 40% tilfører den helt rigtige mængde varme og afrunder smagen perfekt.

På trods af sin rige arv er Barrister Old Tom Gin ikke bange for at bryde formen. Den er perfekt til traditionelle gin-cocktails, men også alsidig nok til at inspirere til nye kreationer. Uanset om du foretrækker en klassisk gin og tonic, en sofistikeret negroni eller en kreativ gin fizz, er vores Barrister Old Tom Gin klar til at løfte dit cocktailspil.

Med hensyn til præsentationen er Barrister Old Tom Gin lige så dejlig at se på, som den er at drikke. Den stilfulde flaske er en hyldest til ginens historie, hvilket gør den til en iøjnefaldende tilføjelse til enhver hjemmebar eller en betænksom gave til en, du holder af.

Oplev den sublime fusion af tradition og innovation med vores Barrister Old Tom Gin Small Batch. Det er ikke bare en gin; det er en opdagelsesrejse gennem den rige verden af smage. Omfavn rejsen og nyd turen!
Produktinformation
Barrister
Ny
chat Anmeldelser (0)