🌾Bombay SAPPHIRE London Dry Gin 40% Vol. 0,05l PET | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bombay SAPPHIRE London Dry Gin 40% Vol. 0,05l PET

1.40 kg
Oplev den klassiske smag af Bombay Sapphire London Dry Gin. Denne elegante gin er et must-have til din cocktailsamling. Den er fremstillet med en perfekt blanding af 10 håndplukkede botaniske ingredienser, der giver en markant forfriskende smag. Den sprøde, rene smag gør den til en fantastisk base til at blande cocktails eller nyde alene. PET-flaskens design sikrer, at friskheden og smagen bevares. Så uanset om du er gin-entusiast eller cocktail-elsker, er Bombay Sapphire London Dry Gin din billet til en ekstraordinær drikkeoplevelse. Smag tradition, nyd kvalitet!

4,49 €

4,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fantastiske smag af Bombay Sapphire London Dry Gin, en førsteklasses spiritus, der helt sikkert vil glæde dine smagsløg. Denne gin af høj kvalitet, der er fremstillet af en unik blanding af ti botaniske ingredienser, giver en afbalanceret smagsprofil med et strejf af enebær, koriander og citrus. Det er ikke bare en drink, det er en rejse med dejlige opdagelser!

Hver slurk af Bombay Sapphire Gin transporterer dig til hjertet af London. Denne gin destilleres ved hjælp af en ældgammel proces, som sikrer, at hver botanisk ingrediens bevarer sin individuelle karakter, samtidig med at den bidrager til ginens overordnede harmoni. Hvad er resultatet? En drink, der er blød, kompleks og forfriskende.

Bombay Sapphire Gin er perfekt til at lave klassiske cocktails som martini eller gin og tonic. Men den er også alsidig nok til at blive nydt ren eller med is for dem, der sætter pris på en ren ginoplevelse. Den elegante smag gør den til en favorit blandt gin-entusiaster, mixologer og alle, der søger en spiritus af høj kvalitet.

Uanset om du planlægger en fest, leder efter en betænksom gave eller bare vil nyde en afslappet aften, er Bombay Sapphire London Dry Gin dit oplagte valg. Så hvorfor vente? Åbn en flaske, skænk dig selv et glas, og lad de forskellige smage i denne enestående gin tage dig med på et mindeværdigt smagseventyr. Husk, at ansvarligt drikkeri er smart drikkeri!
Produktinformation
Bombay
Ny
chat Anmeldelser (0)