🌾Bombay SAPPHIRE EAST Distilled London Dry Gin 42% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bombay SAPPHIRE EAST Distilled London Dry Gin 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev en unik gin-oplevelse med Bombay Sapphire East Distilled London Dry Gin. Fordyb dine sanser i den eksotiske blanding af botaniske ingredienser fra Østen, herunder thailandsk citrongræs og vietnamesiske sorte peberkorn. Perfekt til gin-entusiaster, der søger et twist på det traditionelle, og denne gin lover en glat og tilfredsstillende finish. Den er perfekt til cocktails eller en klassisk gin og tonic og løfter din drink op på et helt nyt niveau. Oplev glæden ved gin i en ny udgave med Bombay Sapphire East. Nyd den med ansvar, og nyd hver en slurk.

30,89 €

30,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en verden af raffineret smag med Bombay SAPPHIRE EAST Distilled London Dry Gin. Denne elegante gin er et unikt twist på den klassiske London Dry-stil, tilsat eksotiske botaniske ingredienser fra Østen. Dette inkluderer et dejligt strejf af thailandsk citrongræs og vietnamesiske sorte peberkorn, der tilføjer en krydret, citrusagtig kant og en kompleks dybde til dine cocktails.

Med Bombay SAPPHIRE EAST nyder du ikke bare en gin, du begiver dig ud på en sanselig rejse. Hver slurk er et spændende eventyr, der tager dig fra det traditionelle enebær-infunderede hjerte i den britiske hovedstad til de pulserende, aromatiske landskaber i Asien. Denne gin er et vidnesbyrd om ekspertisen og innovationen hos Bombays mesterdestillatører, som med stor ekspertise har afbalanceret de dristige smage for at skabe en gin, der er både distinkt og alsidig.

Uanset om du er gin-connaisseur eller lige er begyndt at udforske den, er Bombay SAPPHIRE EAST et must. Den er perfekt til at lave sofistikerede cocktails eller bare nyde ren over is. Den er også en fantastisk gave til enhver gin-elsker, smukt præsenteret i Bombays ikoniske lyseblå flaske.

Bombay SAPPHIRE EAST Distilled London Dry Gin er mere end bare en drink; det er en oplevelse. Det er den perfekte måde at forbedre dit ginspil på og opdage nye, spændende smage. Kast dig ud i den udsøgte blanding af øst og vest med Bombay SAPPHIRE EAST. Du har fortjent det.
Produktinformation
Bombay
Ny
chat Anmeldelser (0)