🌾Ableforth's Bathtub Gin Sloe Gin 33,8% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ableforth's Bathtub Gin Sloe Gin 33,8% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd den rige, frugtagtige smag af Ableforth's Bathtub Sloe Gin. Denne gin er perfekt til dem, der sætter pris på en velafbalanceret spiritus, og den er lavet af håndplukkede slåenbær af høj kvalitet, som giver den en smuk rødlilla nuance og en unik, sød og alligevel syrlig smag. Uanset om du er gin-entusiast eller cocktail-elsker, er denne slåen-gin et must. Dens luksuriøse smag og udsøgte aroma gør den til et ideelt valg til at skabe exceptionelle cocktails og mindeværdige øjeblikke. Dyk ned i et badekar af smag med Ableforth's Sloe Gin!

33,39 €

33,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine smagsløg med den udsøgte Ableforth's Bathtub Sloe Gin. Denne gin er fremstillet med lidenskab og præcision og overgår det sædvanlige ved at tilbyde et udbrud af rige, frugtagtige smage med hver slurk.

Forestil dig at nyde en blanding af håndplukkede, vilde slåenbær, der er trukket i gin af høj kvalitet og kærligt tilsat et udvalg af botaniske ingredienser, der er lige så unikke, som de er dejlige. Det er Ableforth's Bathtub Sloe Gin-oplevelsen! Dens dybrøde nuance og tykke, sirupsagtige konsistens er en visuel nydelse, som lover en uforglemmelig sanserejse.

Den første slurk af denne gin vil danse på din tunge med en sød, marcipanlignende smag, efterfulgt af en antydning af syrlighed fra slåenbærrene. Afslutningen? Et varmt, tilfredsstillende krydderi, der bliver hængende og får dig til at tage en slurk mere.

Uanset om du er gin-connaisseur eller en afslappet entusiast, er Ableforth's Bathtub Sloe Gin et must i din spiritussamling. Perfekt til at nippe til rent på en kølig aften eller til at blande i en forfriskende cocktail på en solrig eftermiddag, dens alsidighed vil imponere.

Og så kommer den i en smukt designet, vintage-inspireret flaske, som helt sikkert vil tilføje et strejf af elegance til din hjemmebar. Denne gin er ikke bare en drink; den er en oplevelse - en fejring af traditionelle håndværksmetoder blandet med moderne raffinement.

Så hvorfor vente? Dyk ned i Ableforth's Bathtub Sloe Gins verden, og opdag en ny favorit. Fordi livet er for kort til almindelig gin. Omfavn det ekstraordinære med Ableforth's!
Produktinformation
Bathtub Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)