🌾Bimber KUMQUAT Gin 47% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bimber KUMQUAT Gin 47% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev en helt ny smagsoplevelse med Bimber KUMQUAT Gin. Denne unikke gin er fyldt med den friske og citrusagtige smag af kumquat, der giver en unik og forfriskende twist til din gin og tonic. Med en alkoholprocent på 47%, er denne gin perfekt til dem, der søger en lidt stærkere smagsoplevelse. Flasken indeholder en halv liter, hvilket gør den ideel til at dele med venner på en hyggelig aften. Så hvorfor ikke prøve Bimber KUMQUAT Gin og opleve gin på en helt ny måde? Denne gin vil uden tvivl vække din nysgerrighed og give dig en helt unik smagsoplevelse.

35,89 €

35,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke og livlige smag af Bimber KUMQUAT Gin. Denne enestående gin er en hyldest til naturlige, dristige smage, der er destilleret af eksperter for at skabe en virkelig mindeværdig smagsoplevelse.

Bimber KUMQUAT Gin er fremstillet med omhu og præcision ved hjælp af traditionelle destillationsmetoder, der fanger essensen af friske kumquats og giver den et pirrende citrusagtigt punch. Dens 47% ABV sikrer en robust, fyldig smag, der skiller sig ud i enhver cocktail.

I det øjeblik du åbner flasken, bliver du mødt af en forfriskende aroma af friske kumquats, efterfulgt af en sød og let syrlig smag, der minder om en solkysset citrusplantage. Denne gin er en perfekt blanding af sødt og syrligt, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din hjemmebar.

Uanset om du er gin-entusiast eller cocktail-elsker, er Bimber KUMQUAT Gin et must-have. Den er perfekt til en klassisk gin og tonic, hvor den tilfører et pust af citrussmag, eller prøv den i en martini for et forfriskende twist.

Men tag ikke bare vores ord for det. Oplev selv den karakteristiske smag af Bimber KUMQUAT Gin. Det er mere end bare en gin. Det er en invitation til at udforske nye smage og løfte dit cocktailspil.

Træd ind i en verden af exceptionel smag med Bimber KUMQUAT Gin. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Bimber
Ny
chat Anmeldelser (0)