🌾Black Thistle Gin 41% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Black Thistle Gin 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Dyk ned i en verden af ​​unikke smagsoplevelser med Black Thistle Gin. Denne skotske gin er kendt for sin sofistikerede og rige smag, der er perfekt balanceret med en dejlig, let sødme. Nyd blandingen af ​​vilde skotske tidsler og andre nøje udvalgte botanicals, der tilsammen skaber en frisk og aromatisk oplevelse. Black Thistle Gin er perfekt til en klassisk gin og tonic, eller som basis for dine favoritcocktails. Oplev gin på en hel ny måde med Black Thistle. Lavet med kærlighed og passion, den er et must-have for enhver gin-entusiast.

28,39 €

28,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Black Thistle Gin, en udsøgt fusion af tradition og modernitet, som helt sikkert vil begejstre både gin-kendere og almindelige drikkere. Denne skotskfødte spiritus har en robust alkoholvolumen på 41%, hvilket garanterer en karakteristisk og givende smagsoplevelse.

Black Thistle Gin er en hyldest til den utæmmede skønhed i Skotland. Den er håndlavet ved hjælp af en hemmelig blanding af botaniske ingredienser, blandet med den fineste kornbrændevin og tilsat vild tidsel. Denne ikoniske skotske plante giver ginen sit navn og et dejligt strejf af naturlig, jordagtig smag.

Hver slurk af Black Thistle Gin tager dig med til de forblæste Highlands. Det er en smagsrejse, der starter med en blød og sød indledning, efterfulgt af et udbrud af komplekse botaniske noter og kulminerer i en lang, varmende finish. Denne gin er perfekt til at nippe til rent, eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail.

Oplev en gin, der er lige så vild og fri som det land, den kommer fra. Black Thistle Gin - dit pas til den autentiske smag af Skotland. Så er du klar til at lade dine smagsløg tage med på denne spændende rejse? Bestil din flaske i dag, og opdag hemmeligheden bag den skotske gin Highlands i denne unikt fremstillede spiritus!
Produktinformation
Black Thistle
Ny
chat Anmeldelser (0)