🌾Fassbind Les Vieilles Barriques VIEILLE FRAMBOISE 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fassbind Les Vieilles Barriques VIEILLE FRAMBOISE 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Glæd dine smagsløg med Fassbind Les Vieilles Barriques Vieille Framboise! Denne udsøgte spiritus er en perfekt blanding af saftige hindbær, lagret på gamle fade, hvilket giver den en uovertruffen rigdom. Den er blød, frugtagtig og har en robust volumen på 40 %, som helt sikkert vil tænde dine sanser. Perfekt til at nippe til alene eller blande i cocktails, denne spiritus tilføjer et luksuriøst touch til din hjemmebar. En flaske Fassbind Les Vieilles Barriques Vieille Framboise lover et uforglemmeligt smagseventyr. Prøv den i dag, og gør din drikkeoplevelse endnu bedre!

56,59 €

56,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den uimodståelige tiltrækningskraft fra Fassbind Les Vieilles Barriques Vieille Framboise, en førsteklasses spiritus, som vil få dine smagsløg til at tigge om mere. Denne elegante drink er mesterligt fremstillet af solmodne hindbær og indfanger perfekt essensen af sommer.

Vores Vieille Framboise er en sand connaisseurs fornøjelse. Den er resultatet af omhyggeligt håndværk og en hyldest til traditionelle destillationsteknikker. Magien begynder med de fineste, håndplukkede hindbær, som langsomt fermenteres for at skabe en rig, frugtagtig base. Derefter lagres spiritussen på gamle egetræsfade, en proces, der øger dens kompleksitet og giver den en varm, røget undertone.

Hvad er resultatet? En perfekt afbalanceret spiritus, sprængfyldt med intens hindbærsmag og et subtilt strejf af egetræ. Med sin bløde finish og dvælende eftersmag vil Vieille Framboise helt sikkert pirre din gane og løfte dit humør.

Uanset om du er en erfaren spiritusentusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil du sætte pris på dybden og nuancerne i denne udsøgte drink. Den er perfekt til at nyde alene eller blande i cocktails, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til dit barskab.

Lad dig friste af Fassbind Les Vieilles Barriques Vieille Framboise, og tag dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse. Dette er mere end bare en drink - det er en oplevelse, som du får lyst til at genopleve igen og igen.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus, og opdag den unikke charme ved vores Vieille Framboise. Du vil ikke fortryde det.
Produktinformation
Fassbind
Ny
chat Anmeldelser (0)