🌾Hödl Hof HIRSCHBIRNE Edelbrand 40% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hödl Hof HIRSCHBIRNE Edelbrand 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den rige smag af Hödl Hof HIRSCHBIRNE Edelbrand, en førsteklasses spiritus, der helt sikkert vil imponere. Med en glat, robust volumen på 40% giver hver slurk et kraftigt punch. Den unikke smagsprofil er fremstillet af pære-infuseret brandy og er en skøn blanding af søde, syrlige og salte noter. Pakket i en 0,5-liters flaske er den en ideel tilføjelse til din hjemmebar eller en betænksom gave til en spiritusaficionado. Nyd smagen af østrigsk tradition med Hödl Hof HIRSCHBIRNE Edelbrand. Nyd den med ansvar!

22,19 €

22,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Hödl Hof HIRSCHBIRNE Edelbrand, en førsteklasses, omhyggeligt fremstillet spiritus, der på herlig vis forener tradition med moderne luksus. Her hos Hödl Hof tror vi på at bevare autenticiteten af vores rødder, mens vi leverer en moderne oplevelse til spiritusentusiaster over hele verden.

Vores Edelbrand er lavet af de fineste håndplukkede Hirschbirne-pærer og har en rig, fyldig smag, der er både distinkt og mindeværdig. Med en alkoholprocent på 40 % giver denne spiritus en blød smag, der varmer ganen og efterlader en langvarig, delikat frugtighed. Hver flaske indfanger essensen af vores omhyggelige destillationsproces - et vidnesbyrd om vores engagement i kvalitet og autenticitet.

Men det handler ikke kun om smagen. Duften af vores HIRSCHBIRNE Edelbrand er lige så fortryllende. Når du åbner flasken, bliver du mødt af en sød, frugtagtig aroma, der antyder den sanselige rejse, du er ved at begive dig ud på. Duften alene er nok til at transportere dig til vores frodige østrigske frugtplantager, hvor vores Hirschbirne-pærer vokser.

Uanset om du er spirituskender eller bare ønsker at udforske noget nyt, er vores HIRSCHBIRNE Edelbrand et must-try. Den er perfekt til at nyde alene, serveret ren eller med is, og lige så dejlig, når den bruges til at tilføje et sofistikeret touch til din yndlingscocktail.

Oplev Hödl Hof HIRSCHBIRNE Edelbrand - en spiritus, der smukt indkapsler vores passion for ekspertise og vores kærlighed til destillationskunsten. Det er mere end bare en drink; det er en unik sensorisk rejse, som vi glæder os til, at du skal opdage. Nyd den med ansvar, og fordyb dig i en verden af fin spiritus med Hödl Hof.
Produktinformation
Hödl Hof
Ny
chat Anmeldelser (0)