🌾Gölles Alte Zwetschke im Eichenfass gelagert 40% Vol. 0,35l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gölles Alte Zwetschke im Eichenfass gelagert 40% Vol. 0,35l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Gölles Alte Zwetschke, en udsøgt blommebrandy lagret på egetræsfade. Denne unikke spiritus, der er fremstillet i Østrig, har en fyldig smag med et strejf af vanilje og karamelundertoner fra egetræet. Dens charmerende kompleksitet og dvælende finish gør den til et ideelt valg til at nippe til over en afslappet samtale eller som en dejlig afslutning på et godt måltid. Gölles Alte Zwetschke, en hyldest til tradition og håndværk, er et must i din spiritussamling. Forkæl dig selv med smagen af ekspertise og raffinement.

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, sofistikerede smag af Gölles Alte Zwetschke, der er omhyggeligt lagret på egetræsfade for at give en unik smagsoplevelse. Denne førsteklasses blommebrandy byder på en harmonisk blanding af søde og syrlige noter, der er pakket ind i en varm, træagtig aroma fra egetræsfadet. Gölles Alte Zwetschke er ikke kun tiltrækkende med sin enestående smag, men også med sit elegante, minimalistiske flaskedesign, der gør den til en fremragende tilføjelse til dit barskab eller en ideel gave til den kræsne spirituselsker.

Oplev smagen af tradition og håndværk, da hver flaske er et vidnesbyrd om Gölles' dedikation til at destillere perfektion. Denne brandy er ikke bare en drik; den er en oplevelse, ideel til de stille, indadvendte øjeblikke eller til at dele med godt selskab.

Nyd den unikke tiltrækningskraft fra Gölles Alte Zwetschke, et sandt mesterværk af destillerikunst. Uanset om du er en brandy-kender eller en nybegynder, der er ivrig efter at udforske blomme-brændevinens verden, er dette et must. En slurk, og du vil forstå, hvorfor Gölles Alte Zwetschke anses for at være blandt de fineste spiritusser. Nyd den ren, med is eller som den hemmelige ingrediens i din yndlingscocktail.

Oplev Gölles-forskellen med Alte Zwetschke, et vidnesbyrd om ældgamle traditioner, omhyggeligt håndværk og uovertruffen smag. Udforsk en verden af premium spiritus med Gölles - du vil ikke fortryde det!
Produktinformation
Gölles
Ny
chat Anmeldelser (0)