🌾Der Abakus Apfelbrand Goldrenette 2013 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Der Abakus Apfelbrand Goldrenette 2013 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Der Abakus Apfelbrand Goldrenette, en førsteklasses æblebrandy, som er en sand perle i spiritussens verden. Den er fremstillet med stor omhu for detaljerne, og hver slurk giver en intens æblesmag, der afbalanceres af en subtil varme fra alkoholen. Denne Apfelbrand er perfekt som gave eller til at løfte din egen hjemmebar og leveres i en elegant gaveæske. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne luksuriøse, fyldige brandy, og nyd en smagsoplevelse uden lige. Sørg for at nyde hver eneste slurk af Der Abakus Apfelbrand Goldrenette, hvor kvalitet og smag mødes i perfekt harmoni!

110,99 €

110,99 € Ekskl. moms

123,30 €-10%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Nyd den luksuriøse smag af Der Abakus Apfelbrand Goldrenette, som ligger i en stilfuld gaveæske. Denne førsteklasses æblebrandy er en sand fryd for sanserne og udstråler en rig aroma, der antyder de saftige æbler, der er brugt i fremstillingen. Den er fremstillet med passion og ekspertise, og dens bløde tekstur og nuancerede smagsprofil giver en uovertruffen smagsoplevelse.

Den frodige, sprøde smag af Goldrenette-æblerne indfanges perfekt i hver eneste dråbe af Der Abakus Apfelbrand. Drikkens gyldne nuance er et vidnesbyrd om dens førsteklasses kvalitet og den omhyggelige destillationsproces, den gennemgår. Det er ikke bare en drink; det er en fejring af kunsten at destillere.

Perfekt som gave eller til personlig nydelse, denne æblebrandy er et must-have for dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Uanset om du er kender eller nybegynder i spiritussens verden, vil dens afbalancerede, frugtagtige smag helt sikkert efterlade et varigt indtryk.

Denne æblebrandy er en eliksir, der er lige så behagelig for ganen, som den er for øjnene. Den præsenteres i en elegant gaveæske, som tilføjer et strejf af raffinement, der gør den til den perfekte gave til enhver lejlighed.

Så hvorfor vente? Nyd overdådigheden i Der Abakus Apfelbrand Goldrenette. Skål for mindeværdige øjeblikke, der starter med en slurk af denne udsøgte æblebrandy. Skål for gode tider og god spiritus!
Produktinformation
Abakus
Ny
chat Anmeldelser (0)