🌾Kapriol DRY Gin Artigianale Italiano 41,7% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kapriol DRY Gin Artigianale Italiano 41,7% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den autentiske smag af Italien med Kapriol DRY Gin Artigianale Italiano. Denne førsteklasses gin er håndlavet i små partier og er et vidnesbyrd om italiensk håndværk og tradition. Med sin særlige blanding af botaniske ingredienser og en fed volumen på 41,7 % giver den en blød og sofistikeret drikkeoplevelse. Hver slurk giver livlige citrusnoter og subtile antydninger af enebær. Kapriol DRY Gin er perfekt til klassiske cocktails eller til at nyde alene, og den er din billet til en uforglemmelig italiensk rejse. Oplev 'dolce vita' i et glas!

22,19 €

22,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den raffinerede smag af Kapriol DRY Gin Artigianale Italiano. Denne førsteklasses gin, der er håndlavet med en unik blanding af botaniske ingredienser, er indbegrebet af Italiens ånd og tilbyder en udsøgt smagsbalance, der helt sikkert vil glæde din gane. Kapriol DRY Gin er fremstillet af de fineste kornsorter og destilleret med den største omhu og er en hyldest til traditionelt italiensk håndværk, der giver en uforglemmelig drikkeoplevelse.

Denne håndværksgin er ikke bare endnu en flaske på hylden; den er en fejring af smag. Kapriol DRY Gin er tilsat enebær, citrusskaller og en hemmelig blanding af krydderurter og har en karakteristisk, blød smag, der skiller sig ud fra mængden. Dens robuste karakter suppleres af en delikat aroma, der pirrer sanserne og gør hver slurk til en oplevelse, man husker.

Uanset om du er gin-connaisseur eller ny i spiritussens verden, er Kapriol DRY Gin et must. Denne italienske gin er perfekt til en klassisk gin og tonic eller til at give din yndlingscocktail et twist, og den vil give din drink et autentisk touch. Den elegant designede flaske gør den også til en stilfuld tilføjelse til din hjemmebar eller en fremragende gave til en gin-elsker.

Oplev charmen fra Italien med hver skænkning af Kapriol DRY Gin Artigianale Italiano. Det er ikke bare en drink; det er en rejse gennem det italienske landskabs rige, forskelligartede smag. Så hvorfor vente? Tag din flaske i dag, og lad Kapriol DRY Gin tage dig med på et dejligt italiensk eventyr.
Produktinformation
Kapriol
Ny
chat Anmeldelser (0)