🌾135° EAST Hyōgo Dry Gin 42% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

135° EAST Hyōgo Dry Gin 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af East Hyōgo Dry Gin. Inspireret af Japans frodige landskaber er denne gin en herlig blanding af traditionelle og eksotiske botaniske ingredienser, der giver en livlig smag. Med en fylde på 42 % vol. udfolder hver slurk en robust, fyldig smag. Den er pakket i en 0,7-liters flaske og er perfekt til de hyggelige aftener eller store fester. Løft dit cocktailspil med East Hyōgo Dry Gin, hvor øst møder vest i en flaske. Denne gin er ikke bare en drink; den er en rejse til hjertet af Japans rige kultur. Smag den i dag, og tag på et uforglemmeligt smagseventyr!

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den særlige smag af Japan med 135° EAST Hyogo Dry Gin. Denne gin er fremstillet med passion og er en hyldest til traditionel japansk destillationskunst blandet med et moderne touch. Nyd den unikke blanding af rige botaniske ingredienser, der fremhæver den jordagtige smag af håndplukkede enebær, perfekt afbalanceret med den pikante friskhed fra yuzu-citrus.

Hyogo Dry Gin er ikke en helt almindelig spiritus. Destilleret ved en volumen på 42% giver den en robust smagsprofil, der er både forfriskende og blød. Hver slurk er en rejse, der transporterer dig til de fredfyldte landskaber i Hyogo, Japan, hvor ginen er kærligt udformet.

Denne smukke gin kommer i en 0,7 liters flaske, hvilket gør den til en ideel gave til gin-elskere eller en perfekt tilføjelse til din hjemmebar. Uanset om du foretrækker en klassisk gin og tonic eller er eventyrlysten nok til at eksperimentere med cocktails, er Hyogo Dry Gin en alsidig base for alle dine mixeventyr.

Så hvorfor vente? Slip Japans ånd løs, og gør dine aftener mere mindeværdige med 135° EAST Hyogo Dry Gin. Fordyb dig i den klassiske, tørre smag, og lad den tage dig med på en sanselig rejse til den opgående sols land.

Husk, at med 135° EAST Hyogo Dry Gin køber du ikke bare en drik, men en smukt udformet, unik sanseoplevelse. Nyd den med ansvar!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også