🌾KI NO BI³ Kyoto Dry Gin Set 48,4% Vol. 3x0,2l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KI NO BI³ Kyoto Dry Gin Set 48,4% Vol. 3x0,2l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af KI NO BI Kyoto Dry Gin Set. Denne ekstraordinære trio, smukt præsenteret i en gaveæske, giver en autentisk smag af japansk kulturarv. Hver flaske er fremstillet med præcision og passion og er en rejse gennem de forskellige botaniske planter i Kyoto. Det er mere end bare gin - det er en sanselig oplevelse. Perfekt til gin-entusiaster eller som en betænksom gave. Gør dig klar til at udforske de levende, harmoniske smagsnuancer i KI NO BI Kyoto Dry Gin. Bestil din i dag, og lad dine smagsløg tage med på en rejse uden sidestykke.

62,29 €

62,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den eksotiske smag af KI NO BI Kyoto Dry Gin Set. Dette førsteklasses gavesæt, elegant pakket ind i en stilfuld gaveæske, er et perfekt valg til gin-entusiaster eller som en sofistikeret gave til særlige lejligheder. Fra hjertet af Kyoto bringer dette ginsæt essensen af traditionelle japanske destillationsteknikker kombineret med et moderne twist.

Hver flaske i sættet er en rejse at udforske. Kyoto Dry Gin er fremstillet af en risbrændevinsbase og et udvalg af botaniske ingredienser, herunder yuzu, hinoki-træspåner, bambus, gyokuro-te fra Uji-regionen og grønne sanshō-bær. Hver slurk lover et udbrud af friskhed, et strejf af citrus og en unik smag, der bliver hængende i din gane.

KI NO BI Kyoto Dry Gin handler ikke kun om spiritus, men også om oplevelsen. Ginens bløde, sprøde smag kombineret med de subtile toner fra de botaniske ingredienser skaber en unik smagsprofil, der er både traditionel og innovativ. Uanset om du nyder den med is, i en klassisk gin og tonic eller i en kreativ cocktail, byder dette ginsæt på spændende muligheder.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af japansk gin med KI NO BI Kyoto Dry Gin Set. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse, der venter på at blive opdaget.
Produktinformation
Kinobi
Ny
chat Anmeldelser (0)