🌾KI NO TEA Kyoto Dry Gin 45,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KI NO TEA Kyoto Dry Gin 45,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den sublime smag af KI NO TEA Kyoto Dry Gin, en gave fra landet med den opgående sol. Denne førsteklasses japanske gin præsenteres perfekt i en elegant gaveæske, og den er på ekspertvis tilsat grønne teblade fra Uji i Kyoto. Den delikate, blomstrede smag er sofistikeret og blød og tager dine smagsløg med på en rejse til Japan for hver slurk. Uanset om du er gin-entusiast eller bare leder efter den perfekte gave, er KI NO TEA Kyoto Dry Gin et must-have. Nyd den over is eller i din yndlingscocktail for en unik og forfriskende drinkoplevelse. Dette er ikke bare en gin, det er en smag af Kyoto i en flaske.

72,09 €

72,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af KI NO TEA Kyoto Dry Gin, en førsteklasses spiritus som ingen anden. Denne gin er en sand hyldest til japansk håndværk og har en unik blanding af botaniske ingredienser, der gør den til en absolut nydelse for gin-entusiaster. Leveret i en elegant gaveæske er det den perfekte gave til en, du holder af, eller en luksuriøs forkælelse til dig selv.

KI NO TEA Kyoto Dry Gin er en symfoni af smage. Den er tilsat en række botaniske ingredienser, herunder yuzu, hinoki-træflis, bambusblade, grøn sansho- og gyokuro-te, som alle kommer fra de frodige omgivelser i Kyoto. Denne unikke blanding skaber en tydelig, fyldig smag, der bliver hængende i ganen og gør hver slurk til en uforglemmelig oplevelse.

Det, der adskiller denne gin, er dens exceptionelle blødhed. KI NO TEA Kyoto Dry Gin er destilleret med den største præcision og er fri for hårde toner, hvilket gør den til en fornøjelse at nippe til rent, med is eller som en del af din yndlingscocktail. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse, der transporterer dig til Kyotos fredfyldte landskaber med hver slurk.

Den smukke gaveæske, den leveres i, tilføjer et strejf af elegance og raffinement, hvilket gør den til en ideel gave til enhver lejlighed. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, vil denne gin helt sikkert imponere.

Tag ikke bare vores ord for det, prøv KI NO TEA Kyoto Dry Gin i dag, og tag på en sanselig rejse til Japan fra dit eget hjem. Det er mere end bare en gin, det er et vidnesbyrd om Kyotos skønhed og tradition. Nyd den med ansvar, og nyd smagen af førsteklasses japansk gin!
Produktinformation
Kinobi
Ny
chat Anmeldelser (0)