🌾KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af KI NO BI Kyoto Dry Gin. Denne gin er fremstillet i Japans gamle hovedstad, Kyoto, og repræsenterer en perfekt blanding af lokale botaniske ingredienser og traditionelle gin-ingredienser. Dens glatte tekstur og forfriskende smag gør den til et ideelt valg for cocktailentusiaster. Pakket i en stilfuld gaveæske er den en perfekt gave til enhver særlig lejlighed. Oplev den unikke smag af Kyoto med KI NO BI Dry Gin. Perfekt til at nippe til eller blande, et must-have i din hjemmebar. Gør hvert øjeblik mindeværdigt med KI NO BI!

54,29 €

54,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af KI NO BI Kyoto Dry Gin, en unik blanding af botaniske ingredienser og den fineste risbrændevin, fremstillet i hjertet af Kyoto i Japan. Denne førsteklasses gin er en game-changer på spiritusscenen og tilbyder et dejligt twist på klassisk tør gin.

KI NO BI, der kan oversættes til "Årstidernes skønhed", indfanger essensen af Kyotos fortryllende omgivelser. Hver plante høstes på toppen af sin sæson for at udtrække den fulde smag og skabe en gin, der virkelig repræsenterer naturens harmoni.

Ginen destilleres i små partier ved hjælp af traditionelle japanske metoder, hvilket sikrer en uovertruffen renhed og balance. Hver slurk afslører en kompleks, men elegant profil med antydninger af yuzu, hinoki-træflis, bambus, gyokuro-te og grønne sansho-peberkorn.

KI NO BI Kyoto Dry Gin er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Uanset om du nyder den ren, i en cocktail eller med en simpel tonic, er den sikker på at levere en forfriskende og unik smagsprofil, der vil give dig lyst til mere.

Denne gin er pakket i en stilfuld gaveæske og er en perfekt gave til gin-entusiaster eller andre, der sætter pris på god spiritus. Så hvorfor vente? Begiv dig ud på en smagsrejse med KI NO BI Kyoto Dry Gin - en gin, der smukt indkapsler ånden fra Kyoto.

Husk, at med KI NO BI handler det ikke kun om at drikke gin. Det handler om at værdsætte årstidernes skønhed, direkte i dit glas.
Produktinformation
Kinobi
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også