🌾Austrian Empire Navy Rum OLOROSO CASK 49,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Austrian Empire Navy Rum OLOROSO CASK 49,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige, robuste smag af vores Austrian Empire Navy Rum Oloroso Cask. Denne fine spiritus, der er lagret på oloroso-sherryfade, er en lækkerbisken for romelskere med en unik blanding af søde og tørre noter. Nyd den komplekse, glatte finish, som kun en østrigsk rom af høj kvalitet kan give. Pakket i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til dem med en kræsen smag. Oplev luksusen ved Austrian Empire Navy Rum Oloroso Cask - en hyldest til tidløs elegance og raffinement.

59,09 €

59,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i en verden af rige smagsoplevelser med vores Austrian Empire Navy Rum Oloroso Cask. Denne udsøgte rom er lagret på Oloroso-fade, som tilfører den dybe, varme smage, der vil henrykke dine sanser.

Hver slurk af denne førsteklasses rom transporterer dig til en æra med gammeldags charme og raffinement. Oloroso-fadlagringsprocessen giver rommen en unik kompleksitet med en frodig bouquet af tørrede frugter, nødder og krydderier. Rommens iboende sødme er smukt afbalanceret af et strejf af egetræ, hvilket resulterer i en finish, der er både glat og tilfredsstillende.

Denne rom er pakket i en stilfuld gaveæske og er den perfekte gave til kenderen i dit liv eller en dejlig godbid til dig selv. Nyd den ren, med is eller som en del af en luksuriøs cocktail.

Denne rom er gennemsyret af ånden fra det østrigske imperiums flådehistorie og er mere end bare en drink - det er en oplevelse. Udforsk dybderne i dens smag, fortab dig i dens rige aroma, og lad den tage dig med på en rejse gennem historien.

Oplev Austrian Empire Navy Rum Oloroso Cask - et vidnesbyrd om kunsten at fremstille fin rom. En flaske i din samling er et must-have, der indkapsler essensen af tradition, håndværk og ingredienser af højeste kvalitet.

Forkæl dig selv med luksussen af premium rom. Du har fortjent det!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)