🌾Barceló Imperial 40 Aniversario Ron Dominicano 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Barceló Imperial 40 Aniversario Ron Dominicano 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Fejr med stil med vores Barceló Imperial Aniversario Ron Dominicano. Denne dominikanske rom er en perfekt blanding af kvalitet og smag, hvilket gør den til den ideelle gave til enhver lejlighed. Pakket i en elegant gaveæske er det mere end bare en drink; det er en oplevelse af rige, bløde smage, der transporterer dig til de solrige kyster i Den Dominikanske Republik. Med en robust volumen på 43% lover den en uforglemmelig smagsrejse. Uanset om du er rom-entusiast eller leder efter den perfekte gave, vil vores Barceló Imperial helt sikkert gøre et varigt indtryk.

114,79 €

114,79 € Ekskl. moms

143,50 €-20%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Barceló Imperial Aniversario Ron Dominicano! Denne bemærkelsesværdige rom, som ligger i en smuk gaveæske, er en sand opvisning i dominikansk håndværk og et must for alle rom-entusiaster. Barceló Imperial Aniversario fejrer 40 års ekspertise og er et vidnesbyrd om mærkets engagement i kvalitet og tradition.

Denne rom er fremstillet med et alkoholindhold på 43% og leverer en velafbalanceret blanding af sødme og styrke. Den første slurk afslører en symfoni af smage - en delikat fusion af vanilje, karamel og tropiske frugter, der efterlader din gane tiggende efter mere. Den dybe ravfarve er lige så lokkende som smagen og lover en uforglemmelig romoplevelse for hver tår.

Barceló Imperial Aniversario er ideel til at nippe til rent, med is eller som base for din yndlingscocktail, og den er alsidig og dejlig på alle måder. Det er en fantastisk samtalestarter til fester og en endnu bedre gave til særlige lejligheder. Denne rom er ikke bare en drink, det er en rejse til hjertet af Den Dominikanske Republik, en invitation til at udforske dens rige kultur og historie.

Så hvorfor vente? Pak skønheden i Barceló Imperial Aniversario Ron Dominicano ud, og lad dine sanser tage på et caribisk eventyr. Husk, at hver slurk er en fejring af 40 års mesterskab i romfremstilling fra Barceló. Drik med ansvar, og nyd elegancen og kompleksiteten i denne dominikanske perle.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)