🌾Bacoo 7 Years Old Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Tiki Mug | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bacoo 7 Years Old Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Tiki Mug

1.40 kg
Forkæl dig selv med vores Bacoo Rum, der er omhyggeligt lagret for at give en udsøgt smagsoplevelse. Denne førsteklasses rom, som ligger i en charmerende gaveæske med et unikt Tiki-krus, er den perfekte nydelse for enhver spirituskender. Bacoo Rum er fremstillet med præcision og har en glat, fløjlsagtig konsistens med en rig og fængslende smag. Denne rom er en dejlig tilføjelse til din hjemmebar eller en enestående gave til en særlig lejlighed. Dyk ned i en verden af fin spiritus med Bacoo Rum - for du fortjener kun det bedste!

37,69 €

37,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev glæden ved Bacoo Rum, en førsteklasses, syv år gammel spiritus, som helt sikkert vil blive en fast bestanddel af din hjemmebar. Denne rom, der er aftappet med en robust volumen på 40%, har en utrolig dybde i smagen, hvilket gør den til et ideelt valg til både at nippe til og lave cocktails med.

Bacoo Rum kommer fra Caribien og er lagret i syv år på bourbonfade, hvilket giver den en fyldig, blød smag, der vrimler med noter af karamel, vanilje og tropisk frugt. Det er en smagsrejse, der tager dig direkte til en solbeskinnet strand, blidt svajende palmer og den beroligende lyd af bølger, der slår ind mod kysten.

Men Bacoo Rum er mere end bare en flaske spiritus af høj kvalitet. Det er en oplevelse, især når den kommer i en smukt designet gaveæske, komplet med et Tiki-krus. Det er en perfekt gave til romelskere, Tiki-entusiaster eller enhver, der sætter pris på en veltillavet cocktail.

Så uanset om du planlægger en fest med tropisk tema, leder efter en unik gave eller bare vil forbedre dit romspil, er Bacoo Rum din billet til et caribisk paradis. Nyd Bacoo Rum rent, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail.

Gør dig klar til at fordybe dig i den autentiske caribiske oplevelse med Bacoo Rum. Sip, smag og nyd rejsen!
Produktinformation
Bacoo Rum
Ny
chat Anmeldelser (0)