🌾Kleiner Klopfer Feige 17% Vol. 25x0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kleiner Klopfer Feige 17% Vol. 25x0,02l

1.40 kg
Oplev glæden ved en unik smagsoplevelse med Kleiner Klopfer Feige. Denne eksotiske likør med figensmag er perfekt til dem, der søger noget anderledes. De kraftige 17% alkohol sikrer et livligt kick, mens figennoterne tilføjer et sødt, frugtagtigt twist. Kleiner Klopfer Feige er perfekt til fester og festlige lejligheder, og den er et godt valg til en sjov og livlig drink. Nyd den ren, afkølet eller som en mixer til at pifte dine cocktails op. Husk, at med Kleiner Klopfer Feige er hver slurk en fest!

16,89 €

16,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Leder du efter et sjovt og frugtagtigt twist til dine sociale sammenkomster? Så behøver du ikke lede længere end Kleiner Klopfer Feige! Denne dejlige spiritus er et must-have for dem, der sætter pris på en unik, levende smagsprofil. Denne dejlige likør er fremstillet med præcision og inviterer dig ind i en verden af nydelse med en frisk figensmag, der danser på din gane.

Hver slurk af Kleiner Klopfer Feige byder på en harmonisk blanding af søde og syrlige noter, der sikrer, at hvert øjeblik bliver et, man husker. Med et moderat alkoholindhold er den perfekt til dem, der nyder en mild rus uden at gå overbord. Det er den ideelle ledsager til en fest, hvor du kan tilføje et sjovt twist til dine fester.

Kleiner Klopfer Feige præsenteres i en lille pakke, der er nem at have med, og er designet til at være praktisk. Uanset om du skal på picnic, grille eller i byen med vennerne, passer denne kompakte likør perfekt i tasken og er klar til at blive nydt, uanset hvor du er.

Er du vært for en fest? Hvorfor ikke give dine gæster en smagsprøve på Kleiner Klopfer Feige? Det er en sikker måde at skabe en mindeværdig oplevelse på. Og så passer den perfekt sammen med en række forskellige snacks og retter, så du kan være kreativ med din festmenu.

Oplev magien ved Kleiner Klopfer Feige i dag, og tag dine sociale sammenkomster til et helt nyt niveau af sjov. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - en oplevelse, som du og dine venner helt sikkert vil nyde. Så hvad venter du på? Tilføj Kleiner Klopfer Feige til din drink-liste, og lad de gode tider rulle!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)