🌾Berliner Luft Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Oplev den forfriskende fornemmelse af mynte i Berliner Luft Der Frische Pfefferminzlikör. Denne unikke pebermyntelikør er alt, hvad du har brug for til en livlig og forfriskende aften. Det er ikke bare en drink, det er en smagfuld rejse til Berlin, byen kendt for sit pulserende natteliv og rige historie. Sættet kommer med to elegante glas, der er perfekte til at dele denne dejlige oplevelse med en ven. Pakket i en stilfuld gaveæske er det en ideel gave til enhver lejlighed. Nyd den afkølet, med is eller som en mixer i din yndlingscocktail. Sig skål for den friske berlinerluft med Berliner Luft Der Frische Pfefferminzlikör!

16,89 €

16,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den forfriskende smag af Berliner Luft's Peppermint Liqueur, en unik forfriskende spiritus, der helt sikkert vil imponere. Denne enestående drik er omhyggeligt fremstillet i hjertet af Berlin og afspejler byens livlige og kreative ånd. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse!

Denne mintfriske likør giver en glat, sprød finish, der er både forfriskende og beroligende. Det er en alsidig spiritus, der kan nydes ren, med is eller bruges i en række forskellige cocktailopskrifter. Den er perfekt til en hyggelig aften derhjemme eller til at give energi til din næste sociale sammenkomst.

Men det gode stopper ikke med likøren! Berliner Luft Peppermint Liqueur kommer i en smukt designet gaveæske sammen med to elegante glas. Det er den perfekte gave til en, der sætter pris på en god likør, eller en god måde at introducere en ven til Berliner Lufts vidunderlige verden på.

Gaveæsken er ikke bare emballage, den er et bevis på Berliner Lufts engagement i kvalitet og elegance. Den giver et strejf af klasse, der forbedrer den samlede oplevelse og gør hver tår til en fest.

Så hvorfor vente? Dyk ned i den kølige, forfriskende verden af Berliner Lufts Peppermint Liqueur. Lad den vække dine sanser og transportere dig til hjertet af Berlin, en slurk ad gangen!
Produktinformation
Berliner Luft
Ny
chat Anmeldelser (0)