🌾Berliner Luft Kalter Kaffee 15% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft Kalter Kaffee 15% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den unikke smag af Berliner Luft Kalter Kaffee! Denne tyske nydelse byder på en unik blanding af kold kaffe og likør, perfekt til dem, der nyder et kick i deres kop. Dens bløde konsistens og robuste kaffesmag gør den til en favorit blandt både kaffeelskere og spiritusentusiaster. Uanset om du slapper af efter en lang dag eller fejrer en særlig lejlighed, er Berliner Luft Kalter Kaffee det perfekte valg. Oplev den rige, dristige smag af denne enestående kaffelikør i dag!

15,59 €

15,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den lækre, bløde og forfriskende smag af Berliner Luft Kalter Kaffee. Denne unikke likør er en skøn fusion af traditionel Berliner Luft og koldbrygget kaffe. Det er en perfekt blanding for kaffeelskere, der sætter pris på et strejf af alkohol i deres bryg.

Berliner Luft Kalter Kaffee er ikke bare en almindelig drik med kaffesmag. Det er en fint udformet likør med en robust smag, der tilfredsstiller din gane med hver slurk. Den rige, aromatiske kaffesmag er smukt afbalanceret med et subtilt strejf af sødme, hvilket gør den til et perfekt valg for dem, der elsker deres kaffe sort og fed, men med et legende twist.

Denne likør er fremstillet med præcision og omhu, så hver flaske har den samme gode smag. Det er et fremragende valg til enhver lejlighed - uanset om du slapper af i weekenden, fejrer en særlig lejlighed eller bare vil nyde en unik kaffeoplevelse.

Berliner Luft Kalter Kaffee kan nydes på mange forskellige måder. Den er fantastisk som den er, med is eller som mixer i din yndlingscocktail. Den passer også vidunderligt til desserter og giver et sofistikeret touch til dine søde sager.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske Berliner Luft Kalter Kaffee? Det er mere end bare en likør, det er en unik kaffeoplevelse, som du sent vil glemme. Gør dig klar til at løfte dine kaffestunder til et helt nyt niveau med Berliner Luft Kalter Kaffee. Det er kaffelikøren, som alle kaffe- og spirituskendere har brug for i deres samling. Oplev smagen af Berlin og fornemmelsen af koldbrygget kaffe i én flaske. Nyd smagen i dag.
Produktinformation
Berliner Luft
Ny
chat Anmeldelser (0)