🌾Berentzen Passionfruit Cream 15% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berentzen Passionfruit Cream 15% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev en verden af frugtagtig glæde med Berentzen Passionfruit Cream. Denne spiritus vil tage dig med på en tropisk rejse med sin bløde, cremede smag, der er tilsat den livlige smag af moden passionsfrugt. Perfekt til at nippe til på en varm sommeraften eller tilføje et twist til din yndlingscocktail, den giver et sødt, eksotisk touch til din drikkeoplevelse. Nyd den høje kvalitet og traditionen fra Berentzen, et brand, der er kendt for sit engagement i smag og autenticitet. Udforsk passionen ved passionsfrugtcreme - dine smagsløg vil takke dig!

12,89 €

12,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den dejlige smag af Berentzen Passionfruit Cream. Denne lækre likør er en unik blanding, der kombinerer den eksotiske sødme fra passionsfrugt med den rige cremethed fra mælkefløde. Med et moderat alkoholindhold er den perfekt til dem, der nyder en blidere, mindre potent drink.

Berentzen Passionfruit Cream er ikke bare en likør, det er en oplevelse. Hver slurk tager dig med på en rejse til tropiske lande, hvor passionsfrugter vokser i overflod. Lad den frodige, pikante smag omslutte dine sanser og gøre hvert øjeblik af din nydelse unik og mindeværdig.

Den cremede konsistens tilføjer et særligt touch, som gør drikken utrolig blød og behagelig. Det er en perfekt ingrediens til cocktails eller til at nyde som en selvstændig drink. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare vil slappe af efter en lang dag, er Berentzen Passionfruit Cream din perfekte ledsager.

Denne likør er et vidnesbyrd om Berentzens engagement i kvalitet og innovation. Med over 250 års tradition er Berentzen et brand, du kan stole på, og som sikrer, at hver eneste flaske leverer exceptionel smag og kvalitet.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med Berentzen Passionfruit Cream. Oplev den spændende blanding af passionsfrugt og creme, som vil rive dig med og give dig lyst til mere. Det er mere end bare en likør - det er en tropisk ferie i en flaske.
Produktinformation
Berentzen
Ny
chat Anmeldelser (0)