🌾Jägermeister 35% Vol. 24x0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jägermeister 35% Vol. 24x0,02l

1.40 kg
Oplev de rige, urteagtige smage af Jägermeister, en udpræget tysk likør, der er en favorit til fester, sammenkomster eller bare en stille aften derhjemme. Lavet af 56 forskellige urter, frugter, rødder og krydderier er det en unik blanding, der helt sikkert vil begejstre din gane. Jägermeister er perfekt til shots, cocktails eller til at nippe til, og den er en alsidig tilføjelse til din spiritussamling. Så hvorfor vente? Gør dig klar til at skåle for de gode tider med Jägermeister!

27,19 €

27,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte din festscene med Jägermeister, en tysk digestif, der fejres verden over for sin unikke smag. Denne rige, mørke spiritus er en opskrift, der er gået i arv og perfektioneret gennem årene, hvilket sikrer kvalitet i hver eneste tår.

Jägermeister er fremstillet af en blanding af 56 urter, frugter, rødder og krydderier, som giver den en eksotisk og kompleks smagsprofil. Den indviklede blanding udstråler noter af citrus, ingefær og stjerneanis med et blidt strejf af bitre urter. Den krydrede, robuste smag kombineret med en sød aroma, der kildrer dine sanser, gør den til en absolut nydelse for enhver spirituselsker.

Nyd den iskold, direkte fra fryseren, for en kølig og forfriskende oplevelse. Eller prøv den i cocktails som Jäger Bomb eller en Jägerita for et sjovt twist. Dens alsidighed gør den til et must-have i din hjemmebar.

Men Jägermeister handler ikke kun om smag. Den ikoniske grønne flaske med et karakteristisk logo med et kronhjortehoved er inspireret af jagtmytologien og tilføjer et mystisk element til oplevelsen.

Uanset om du er vært for en fest eller leder efter en unik gave, er Jägermeister det perfekte valg. Det er mere end bare en drink. Det er en tradition, der bringer folk sammen, sætter gang i samtaler og skaber minder.

Så hvorfor vente? Læg Jägermeister i din indkøbskurv, og bliv en del af det globale fællesskab af Jäger-elskere i dag. Skål for gode tider og godt selskab!
Produktinformation
Jägermeister
Ny
chat Anmeldelser (0)