🌾Gänserndorfer Limoncello-Cream Likör 17% Vol. 0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gänserndorfer Limoncello-Cream Likör 17% Vol. 0,02l

1.40 kg
Oplev en eksplosion af smag med Gänserndorfer Limoncello-Cream Likör. Denne likør er perfekt for dig, der elsker en sød og cremet oplevelse. Den har en forfriskende citrussmag, der er perfekt balanceret med en cremet finish. Denne Limoncello-Cream Likör er perfekt som en aperitif, eller til at afrunde en lækker middag. Den passer også udmærket til en hyggelig aften med vennerne. Gänserndorfer er kendt for deres kvalitetslikører, og denne Limoncello-Cream Likör er ingen undtagelse. Prøv den i dag, og oplev en ny verden af smag.

3,69 €

3,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev en smag af Middelhavet med Gänserndorfer Limoncello-Cream Liqueur. Denne dejlige drik er en perfekt blanding af syrligt, sødt og cremet, som helt sikkert vil begejstre dine smagsløg. Vores Limoncello-Cream Liqueur er lavet på friske, håndplukkede citroner og er en solkysset fornøjelse direkte fra Italiens Amalfikyst til dit spisebord.

Gänserndorfer Limoncello-Cream Liqueur er ikke bare en drink, det er en sanseoplevelse. I det øjeblik du åbner flasken, vil du blive opslugt af den forfriskende aroma af modne citroner, der giver et hint om den forfriskende oplevelse, der venter. Likørens silkeagtige cremethed er en absolut fornøjelse at nippe til, hvor limoncellos citrusagtige smag og flødens fløjlsagtige blødhed udgør en dejlig kombination.

Serveret iskold er det den perfekte dessertdrink til at afslutte et lækkert måltid. Den er også en fantastisk ingrediens i cocktails og giver dine yndlingsblandinger et pikant pift. Uanset om du er limoncello-connaisseur eller prøver denne italienske klassiker for første gang, vil Gänserndorfer Limoncello-Cream Liqueur helt sikkert give dig lyst til mere.

Hver slurk af Gänserndorfer Limoncello-Cream Liqueur er en fejring af tradition og kvalitet. Vi bruger kun de fineste, håndplukkede citroner og fløde af højeste kvalitet i vores opskrift. Hvad er resultatet? En likør, der ikke bare er en drik, men en oplevelse, der skal nydes.

Så hvorfor vente? Tag Gänserndorfer Limoncello-Cream Liqueur med hjem i dag, og udforsk den dejlige blanding af citrus og fløde. Når du har smagt den, er vi sikre på, at du vil være enig - den er ikke bare god, den er "Gänserndorfer god".
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)