🌾The Duke Munich Dry Gin Set 44,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Rough Gin Miniatur 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Duke Munich Dry Gin Set 44,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Rough Gin Miniatur 0,05l

1.40 kg
Oplev essensen af ren sofistikation med vores Duke Munich Dry Gin-sæt. Dette udsøgte sæt i en flot gaveæske introducerer dig til den nuancerede verden af førsteklasses spiritus. Det indeholder en stor flaske af vores håndlavede Duke Munich Dry Gin, der er kendt for sin harmoniske blanding af urte- og citrusnoter, og en mini Rough Gin til dem, der elsker en robust smag. Det er mere end bare en gin - det er en sanselig rejse gennem hjertet af München. Perfekt som gave eller som forkælelse til dig selv. Oplev magien ved ægte tysk gin i dag!

35,89 €

35,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med vores Duke Munich Dry Gin-sæt. Sættet præsenteres i en stilfuld gaveæske og er perfekt til gin-entusiaster eller til dem, der gerne vil udforske ginens verden. Stjernen i dette sæt er ingen ringere end vores Duke Munich Dry Gin, en førsteklasses spiritus, der helt sikkert vil imponere. Denne gin er destilleret i hjertet af München og er en hyldest til tidløst tysk håndværk.

Vores Duke Munich Dry Gin er en levende dans af smage på din gane. Opskriften er inspireret af den traditionelle London Dry Style, men med et unikt bayersk twist. Hver slurk er en sensorisk rejse, der starter med duften af håndplukkede enebær, efterfulgt af et kor af botaniske ingredienser, der inkluderer koriander, angelikarod og citronskal. Hvad er resultatet? En gin, der er glat, afbalanceret og forfriskende alsidig, den perfekte base for dine cocktails eller til at nyde alene.

Men det er ikke alt. Vores Duke Munich Dry Gin Set indeholder også en miniflaske af vores Rough Gin. Denne gin er en ufiltreret version af vores Duke Munich Dry Gin, som giver en mere intens smagsoplevelse. Denne lille flaske har en kraftig smag, og det er en god måde at prøve noget anderledes på eller at tilføje lidt variation til dine ginsmagninger.

Uanset om du er gin-connaisseur eller nybegynder på ginscenen, er vores Duke Munich Dry Gin-sæt en fantastisk tilføjelse til din samling. Det er også en ideel gave til venner, familie eller kolleger, der sætter pris på de finere ting i livet. Med sin stilfulde emballage, kvalitetsspiritus og løftet om en uforglemmelig ginsmagningsoplevelse vil dette sæt helt sikkert vække glæde. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med Duke Munich Dry Gin Set i dag.
Produktinformation
The Duke
Ny
chat Anmeldelser (0)