🌾The Duke Munich Dry Gin Set 45,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Wanderlust Gin Miniatur 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Duke Munich Dry Gin Set 45,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Wanderlust Gin Miniatur 0,05l

1.40 kg
Træd ind i en verden af førsteklasses spiritus med vores Duke Munich Dry Gin Set. Dette ginsæt er fremstillet med perfektion i hjertet af München og er et vidnesbyrd om destillationens kunst. Det kommer elegant pakket i en gaveæske, der også indeholder en Wanderlust Gin-miniature. Duke Munich Dry Gin har en unik blanding af botaniske ingredienser, som giver en smag, der er både forfriskende og karakteristisk. Dette sæt er perfekt til gin-entusiaster eller som en betænksom gave til en, du holder af, og lover en uforglemmelig smagsrejse. Nyd den ren, med is eller i en cocktail - valget er dit. Nyd smagen af München i hver eneste slurk!

37,29 €

37,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med vores Duke Munich Dry Gin Set, en perfekt gave til enhver gin-elsker. Dette udsøgte ginsæt er fremstillet med kærlighed fra hjertet af München og udstråler en unik blanding af enebær, koriander og citrusnoter, der giver en blød og fyldig smagsprofil, som helt sikkert vil imponere.

Sættet ligger i en smuk gaveæske og indeholder en miniflaske af vores populære Wanderlust Gin. Denne lille perle er kendt for sine eksotiske botaniske ingredienser og forfriskende smag, og den er en dejlig tilføjelse til din ginsamling eller en spændende introduktion til ginens verden for dem, der ikke kender til spiritus.

Uanset om du planlægger en stille aften eller en livlig sammenkomst med vennerne, er vores Duke Munich Dry Gin-sæt det ideelle valg. Server den med is, bland den i dine yndlingscocktails, eller nyd den som den er - valget er dit.

Oplev den sande essens af München med hver slurk, og lad den robuste smag transportere dig til de charmerende gader i denne tyske by. Med vores Duke Munich Dry Gin-sæt køber du ikke bare en drink, men et eventyr, der venter på at blive afkorket.

Husk, at de bedste rejser altid starter med en god drink i hånden. Så hvorfor vente? Bestil vores Duke Munich Dry Gin-sæt i dag, og begiv dig ud på din smagsfyldte rejse. Du er kun en slurk væk fra en ginelskers paradis.
Produktinformation
The Duke
Ny
chat Anmeldelser (0)