🌾Gin Sul Onda Do Sul Dry Gin Edição Especial 2023 57% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Gin Sul Onda Do Sul Dry Gin Edição Especial 2023 57% Vol. 0,5l

1.40 kg

114,69 €

114,69 € Ekskl. moms

127,40 €-10%

Beskrivelse
Vi præsenterer den eksklusive Gin Sul Onda Do Sul Dry Gin Edição Especial! Denne premium gin er en fejring af sublim kvalitet og håndværk, designet specielt til den kræsne gin-entusiast.

Vores gin er fremstillet i små partier og er en harmonisk blanding af de fineste botaniske ingredienser, hvilket resulterer i en rig, kompleks smagsprofil, der vil pirre dine smagsløg. Hjertet i denne specialudgave af gin ligger i den unikke kombination af enebær og krydderier, der giver en blød finish med et dejligt punch. Det er en sensuel dans af smage, der gør vores gin unik.

Med en ABV på 57% er denne gin ikke for sarte sjæle. Alligevel flyder den let på ganen, hvilket gør den til en perfekt base for dine yndlingscocktails eller en nydelse i sig selv. Gin Sul Onda Do Sul Dry Gin Edição Especial giver et eksotisk twist og skaber en uforglemmelig drikkeoplevelse.

Denne gin kommer i en elegant, håndlavet 0,5 liters flaske, der afspejler den exceptionelle kvalitet af spiritussen indeni. Det er den perfekte tilføjelse til enhver bar eller en betænksom gave til gin-elskere.

Nyd den udsøgte smag af Gin Sul Onda Do Sul Dry Gin Edição Especial. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Gør dit ginspil bedre, og tag på en smagfuld rejse med os. Men husk, dette er en gin i begrænset oplag, så få fat i din, før den er væk!

Bemærk: Drik venligst ansvarligt og sørg altid for, at du har den lovlige alder i dit land, før du køber.
Produktinformation
Gin Sul
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også