🌾Gin Sul Limão Do Sul Dry Gin Limited Edition 2020 45% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Gin Sul Limão Do Sul Dry Gin Limited Edition 2020 45% Vol. 0,5l

1.40 kg
Gin Sul Limão Do Sul Dry Gin Limited Edition er en enestående spiritus, der vil glæde enhver gin-entusiast. Denne gin er håndlavet og trækker på den unikke smag af sydlige citroner for at skabe en forfriskende og mindeværdig smagsoplevelse. Den er fyldt med friske citrusnoter, der balanceres perfekt af en diskret, men markant enebærprofil. Med sin elegante flaske vil den også gøre et indtryk på din bar. Perfekt til at nyde på en solrig eftermiddag eller til at dele med venner om aftenen. Husk at denne gin er en begrænset udgave, så få fingrene i din flaske, før den er væk!

135,39 €

135,39 € Ekskl. moms

150,40 €-10%

Beskrivelse
Vi præsenterer Limited Edition Gin Sul Limão Do Sul Dry Gin! Denne gin er omhyggeligt fremstillet i små partier og er en smagsfyldt fornøjelse med et krydret spark. Denne dry gin er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet og vil tage dit cocktailspil til det næste niveau.

Denne limited edition-gin er infuseret med svedig Limão, som giver den en pikant citrusaroma, der er den helt rigtige blanding af sødt og syrligt. Den eksotiske smagsprofil stopper ikke der - ginnen har også et subtilt strejf af krydderi, som giver hver slurk et spændende twist. Hvis du elsker gin, er dette et must.

Gin Sul Limão Do Sul Dry Gin har en glat og sprød finish, der bliver hængende i ganen, hvilket gør den perfekt til at drikke ren eller blande i dine yndlingscocktails. Uanset om du planlægger en stille aften eller en livlig sammenkomst med vennerne, vil denne gin helt sikkert imponere.

Ud over den exceptionelle smag er denne limited edition gin også en fryd for øjet. Den kommer i en smukt designet flaske, der er perfekt som gave eller til at tilføje et strejf af raffinement til din hjemmebar.

Husk, at dette er en limited edition, og at lageret ikke vil vare evigt. Så hvorfor vente? Tilføj Gin Sul Limão Do Sul Dry Gin til din samling i dag, og gå på opdagelse i en verden af unikke, dristige smage. Nyd den med ansvar, og nyd smagen af en virkelig exceptionel gin. Skål for gode tider og fantastisk gin!
Produktinformation
Gin Sul
Ny
chat Anmeldelser (0)