🌾Gin Sieben echter Frankfurt Dry Gin 49% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Sieben echter Frankfurt Dry Gin 49% Vol. 0,5l

1.40 kg
Tjek ud Gin Sieben echter Frankfurt Dry Gin - en ægte smagsoplevelse direkte fra hjertet af Tyskland. Denne gin er kendt for sin intense og rige smag, som er skabt af en unik blanding af botaniske elementer. Nyd et strejf af enebær, koriander, citrusskaller og andre hemmelige ingredienser, der gør hver sip til en uforglemmelig oplevelse. Med sin kraftfulde 49% alkohol er denne gin perfekt for dig, der vil have en drink med et ordentligt spark. Prøv Gin Sieben echter Frankfurt Dry Gin i dag og lad dine smagsløg danse!

45,99 €

45,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den sublime smag af Gin Sieben Echter Frankfurt Dry Gin, en spiritus fra øverste hylde, som helt sikkert vil glæde din gane. Denne fremragende tørre gin kommer fra Frankfurt, en by, der er kendt for sin rige historie inden for destillering af spiritus af høj kvalitet. Gin Sieben Echter Frankfurt Dry Gin er ikke en helt almindelig gin. Det er en kraftfuld, men raffineret spiritus, der er fremstillet med den største præcision og omhu.

Denne Frankfurt Dry Gin er lavet på en unik blanding af håndplukkede botaniske ingredienser, der giver en eksplosion af smag, som vil transportere dig direkte til hjertet af Tysklands pulserende by. Hver slurk er et udtryk for byens ånd - dristig, sofistikeret og fuld af liv.

Med et alkoholindhold, der er lidt højere end almindelige gins, giver den en unik intens oplevelse. Men lad dig ikke narre af dens styrke; den er utroligt blød, hvilket gør den perfekt til at drikke rent eller blande i dine yndlingscocktails.

Kompleksiteten i smagsprofilen er imponerende - en harmonisk blanding af enebær, koriander, angelikarod og andre hemmelige ingredienser. Smagen er sprød, ren og bemærkelsesværdigt forfriskende, hvilket gør den til et must-have for enhver gin-elsker.

Den præsenteres i en stilfuld, minimalistisk flaske og er ikke kun en spiritus i topklasse, men også et stykke af Frankfurts kunstneriske arbejde. Det er en perfekt gave til gin-entusiaster eller en god tilføjelse til dit eget barskab.

Så uanset om du er vært for et cocktailparty eller nyder en stille aften, er Gin Sieben Echter Frankfurt Dry Gin dit valg for en uovertruffen ginoplevelse. Smag essensen af Frankfurt fra dit eget hjem med denne exceptionelle tørre gin.
Produktinformation
Gin Sieben
Ny
chat Anmeldelser (0)