🌾Hennessy V.S.O.P Cognac NBA Collector's Edition 2022 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hennessy V.S.O.P Cognac NBA Collector's Edition 2022 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den bløde, sofistikerede smag af Hennessy V.S.O.P Cognac NBA Collector's Edition. Denne eksklusive flaske er et hit for enhver basketballfan eller cognac-connaisseur. Den ligger i en elegant gaveæske og er den perfekte gave til særlige lejligheder eller blot til at udvide din samling af spiritus. Dyk ned i de rige lag af egetræ, hasselnød og vaniljenoter, som denne udsøgte drik byder på. Denne limited edition er ikke bare en drink, det er en fejring af basketball og god spiritus. Scor stort med Hennessy NBA Collector's Edition Cognac - det er en game-changer i enhver forstand!

75,89 €

75,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Få fingrene i denne eksklusive Hennessy VSOP Cognac NBA Collector's Edition. Denne cognac i begrænset oplag er en drøm for enhver NBA-fan og cognac-connaisseur. Den er omhyggeligt fremstillet og præsenteres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til et fremragende gavevalg. Denne smukke samlerudgave fejrer partnerskabet mellem Hennessy, den verdenskendte cognacproducent, og NBA, den førende professionelle basketball-liga.

Hennessy VSOP (Very Superior Old Pale) Cognac er en udsøgt blanding, der har lagret i mindst fire år, og som giver en perfekt balance mellem styrke og blødhed. Smagen er rig og fyldig med noter af vanilje, nellike og kanel, efterfulgt af en lang eftersmag. Det er en dejlig nydelse for din gane.

Nyd denne special edition cognac ren, med is eller i en cocktail. Den er den perfekte ledsager til dine kampaftener og tilføjer et strejf af luksus og raffinement til din NBA-oplevelse. Det unikke flaskedesign med NBA-logoet og Hennessys emblem vil helt sikkert skille sig ud i din bar eller spiritussamling.

Gå ikke glip af denne mulighed for at eje et stykke af dette eksklusive samarbejde. Uanset om du er NBA-fan, cognac-elsker eller samler, er denne Hennessy VSOP Cognac NBA Collector's Edition et must-have. Få fat i din nu, og fejr med stil. Skål for spillet, skål med Hennessy!

Husk altid at nyde Hennessy på en ansvarlig måde. Dette produkt indeholder alkohol og bør ikke sælges til personer under den lovlige drikkealder.
Produktinformation
Hennessy
Ny
chat Anmeldelser (0)