🌾De Luze Cognac VSOP Cognac Fine Champagne 40% Vol. 1l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Luze Cognac VSOP Cognac Fine Champagne 40% Vol. 1l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af De Luze Cognac VSOP Cognac Fine Champagne. Denne luksuriøse drik er en connaisseurs fornøjelse, fremstillet med præcision og lagret til perfektion. Hver slurk byder på en rig smagsblanding, der udfolder magien fra den fineste champagne. Pakket i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Lad dig rive med i en verden af førsteklasses cognac med De Luze, og lad dine smagsløg svælge i dens elegance og raffinement. Nyd forskellen med De Luze Cognac VSOP Cognac Fine Champagne.

52,09 €

52,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den luksuriøse smag af De Luze Cognac VSOP Cognac Fine Champagne, en fryd for sanserne! Denne førsteklasses cognac er en blanding af eaux-de-vie fra de to bedste crus i Cognac-regionen - Grande Champagne og Petite Champagne. Bogstaverne VSOP står for 'Very Superior Old Pale', hvilket garanterer, at den yngste eau-de-vie i blandingen er mindst fire år gammel, men gennemsnitsalderen er meget ældre.

Denne exceptionelle cognac er et vidnesbyrd om De Luze-familiens mesterskab, som har fremstillet cognac i over to århundreder. Fra den levende gyldne farve til den komplekse, frugtagtige aroma og den glatte, fløjlsagtige finish er hver slurk en opdagelsesrejse. Smagen af modne ferskner, abrikoser og vanilje med et let strejf af egetræ giver dybde og kompleksitet.

De Luze Cognac VSOP Cognac Fine Champagne er pakket i en elegant gaveæske og er en perfekt gave til de særlige lejligheder. Uanset om du fejrer en milepæl, forkæler en, du holder af, eller bare forkæler dig selv, vil denne flaske helt sikkert imponere.

Den bedste måde at nyde denne cognac på er ren eller med is. Lad væsken ånde i glasset et øjeblik for at nyde bouqueten fuldt ud, før du tager en slurk. Luk øjnene, nyd smagen, og lad De Luze Cognac VSOP Cognac Fine Champagne tage dig med på en sanselig rejse til Frankrigs vinmarker.

I en verden, der altid har travlt, kan du tage et øjeblik til at sætte farten ned og sætte pris på de finere ting i livet med De Luze Cognac VSOP Cognac Fine Champagne. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse!
Produktinformation
De Luze
Ny
chat Anmeldelser (0)