🌾Glen Scotia 10 Years Old AUSTRIA Edition 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Scotia 10 Years Old AUSTRIA Edition 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige, bløde smag af Glen Scotia Austria Edition Whisky! Denne bemærkelsesværdige spiritus, der er lagret til perfektion i over et årti, bringer essensen af Skotland lige til din dør. Dens robuste 46% volumen sikrer, at hver tår er en symfoni af smag. Pakket i en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til en, du holder af, eller en dejlig forkælelse til dig selv. Oplev luksusen ved skotsk destillation med Glen Scotia Austria Edition Whiskyog lad den karakteristiske smag transportere dig til hjertet af den keltiske tradition. Skål for ekspertise i hver eneste dråbe!

57,79 €

57,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Glen Scotia Austria Edition, en enestående single malt scotch whisky, som er et must for enhver ægte connaisseur. Denne specialudgave kommer fra hjertet af Østrig og er aftappet med en imponerende volumen på 46%, hvilket sikrer en robust og fyldig smag, der helt sikkert vil imponere.

Hver slurk af Glen Scotia transporterer dig til de smukke østrigske landskaber med en udsøgt blanding af smage, der bærer antydninger af rig eg, sød honning og et blidt strejf af krydderi. Whiskyen er lagret i et årti og har en blød og langvarig finish, der efterlader et mindeværdigt indtryk.

Glen Scotia Austria Edition præsenteres i en stilfuld gaveæske og er den perfekte gave til whiskyentusiasten i dit liv eller endda som en særlig forkælelse til dig selv. Dens unikke karakter gør den til en enestående tilføjelse til enhver samling, og dens elegante præsentation vil helt sikkert vække beundring.

Oplev magien i østrigsk håndværk med Glen Scotia Austria Edition. Det er mere end bare whisky; det er en rejse gennem et land med smag og tradition. Gør dig klar til at nyde den enestående smag og skabe uforglemmelige øjeblikke. Oplev traditionen, oplev smagen, oplev Glen Scotia.
Produktinformation
Glen Scotia
Ny
Region
Campbeltown
chat Anmeldelser (0)