🌾Compañero JAMAICA - TRINIDAD Gran Reserva Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Compañero JAMAICA - TRINIDAD Gran Reserva Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Er du klar til at tage på en tropisk smagsrejse? Dyk ned i den udsøgte verden af Compañero Gran Reserva Rum. Denne førsteklasses spiritus, der kommer fra Jamaicas og Trinidads solbeskinnede kyster, er et must for romelskere. Den er lagret til perfektion og har en symfoni af rige, dybe smage, der vil danse på din gane. Dens bløde tekstur og lækre varme finish gør den til en perfekt ledsager til din aftenafslapning eller fest. Den præsenteres i en elegant gaveæske og er den perfekte gave til rom-kenderen i dit liv. Oplev Caribien i hver eneste slurk med Compañero Gran Reserva Rum!

29,89 €

29,89 € Ekskl. moms

37,30 €-20%

Beskrivelse
Slip smagen af Caribien løs med vores førsteklasses Compañero JAMAICA - TRINIDAD Gran Reserva Rum. Denne rom fra øverste hylde er en perfekt blanding af smage fra Jamaica og Trinidad, og den er indbegrebet af ånden fra disse eksotiske øer. Indpakket i en elegant gaveæske er det en ideel gave til romentusiaster eller en luksuriøs forkælelse til dig selv.

Compañero JAMAICA - TRINIDAD Gran Reserva Rum er fremstillet med stor omhu, hvilket resulterer i en blød, fyldig smag, der er uden sidestykke. Det er en symfoni af tropiske frugter, krydderier og et strejf af honning, som skaber en smag, der er både kompleks og utroligt tilfredsstillende. Rommens varme, når den synker, er sublim, med en finish, der er langvarig og dybt tilfredsstillende.

Denne Gran Reserva-rom er ikke bare en drink, men en oplevelse, der transporterer dig til sandstrandene og den pulserende kultur i Caribien. Uanset om du drikker den rent, med is eller i en cocktail, er det en fejring af det gode liv i caribisk stil.

Så forkæl dig selv, eller giv luksus i gave med vores Compañero JAMAICA - TRINIDAD Gran Reserva Rum. Det er mere end bare en flaske rom - det er en smag af paradis.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også