🌾Angostura No. 1 CASK COLLECTION First Fill Oloroso Sherry Cask Premium Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Angostura No. 1 CASK COLLECTION First Fill Oloroso Sherry Cask Premium Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige og eksotiske smag af Angostura CASK COLLECTION Premium Rum. Denne førsteklasses spiritus er lagret på First Fill Oloroso Sherry-fade, som tilfører den en unik dybde og kompleksitet. Hver slurk afslører noter af mørk chokolade, vanilje og modne frugter, hvilket gør den til en fest for dine sanser. Uanset om du er romkender eller bare leder efter en luksuriøs gave, vil denne førsteklasses rom, elegant præsenteret i en gaveæske, med garanti imponere. Dyk ned i en verden af raffineret smag med Angostura CASK COLLECTION Premium Rum.

103,29 €

103,29 € Ekskl. moms

114,70 €-10%

Beskrivelse
Oplev den raffinerede smag af Angostura CASK COLLECTION First Fill Oloroso Sherry Cask Premium Rum. Denne exceptionelle spiritus, der er fremstillet med kærlighed i hjertet af Trinidad og Tobago, er en sand connaisseurs fryd. Rommen lagrer perfekt på særligt udvalgte Oloroso Sherry-fade, hvilket giver den en karakteristisk smagsprofil, der er rig, kompleks og fuldstændig fængslende.

Hver slurk af denne førsteklasses rom afslører de dybe, varme noter af tropisk frugt, krydderier og ristet egetræ, smukt afbalanceret med sherryens subtile sødme. Den fyldige smag og bløde finish gør den til et perfekt valg til at nyde ren, med is eller i en sofistikeret cocktail.

Det, der adskiller denne rom, er ikke kun dens unikke smag, men også dens exceptionelle kvalitet. Angosturas mestre bruger kun de fineste ingredienser og traditionelle destillationsmetoder til at skabe dette mesterværk. Resultatet er en rom, der ikke bare er en drik, men en oplevelse, der transporterer dig til Caribiens solbeskinnede kyster med hver eneste slurk.

Denne udsøgte rom kommer i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver rom-entusiast eller en forkælelse til dig selv. Dyk ned i en verden af premium rom, og nyd den unikke smag af Angostura CASK COLLECTION First Fill Oloroso Sherry Cask Premium Rum. Dine smagsløg vil takke dig.

Husk, at dette ikke bare er rom - det er en rejse til et tropisk paradis, en fejring af traditionelt håndværk og et vidnesbyrd om kunsten at fremstille rom. Så hvorfor vente? Slip Caribiens ånd løs med Angostura i dag. Skål for de gode tider!
Produktinformation
Angostura
Ny
chat Anmeldelser (0)