🌾Rum Malecon Añejo 13 Años RARE PROOF 2006 50,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rum Malecon Añejo 13 Años RARE PROOF 2006 50,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Nyd den overdådige Rum Malecon Añejo RARE PROOF, en luksuriøs nydelse for alle rom-aficionados. Denne rom, der stammer fra Panamas enestående destillerier, er et mesterværk, der er lagret i 13 år til perfektion. Med en robust volumen på 50,5 % har den masser af kraft og lover en uforglemmelig oplevelse. Den leveres i en stilfuld gaveæske komplet med to glas, hvilket gør den til den perfekte gave til særlige lejligheder. Nyd den rige, bløde og komplekse smag af denne førsteklasses rom, som gør hver slurk til en rejse til tropisk lyksalighed. Gør dig klar til et eksotisk eventyr med Rum Malecon Añejo RARE PROOF. Skål for de gode tider!

42,99 €

42,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer den udsøgte Rum Malecon Añejo RARE PROOF i en smuk gaveæske komplet med to glas. Dette sjældne fund, der kommer fra Panamas solrige kyster, er et must for enhver rom-aficionado.

Denne fantastiske rom, som er lagret med kærlighed i over et årti, har en intens og dragende aroma. Den første duft, der møder dig, er en rig blanding af vanilje og karamel, efterfulgt af antydninger af eksotiske krydderier og tropiske frugter. Det er en sanselig fryd, der lover en uforglemmelig smagsoplevelse.

På tungen er Rum Malecon Añejo RARE PROOF en symfoni af smagsnuancer. Der er en eksplosion af sød karamel, suppleret med noter af moden frugt og et delikat strejf af egetræ. Eftersmagen er blød og dvælende, så man længes efter den næste slurk. Med en volumen på 50,5 % har den en slagkraft, der vil imponere selv de mest erfarne romentusiaster.

Men denne rom handler ikke kun om smag. Det er en hyldest til håndværket. Hver flaske er et vidnesbyrd om mange års perfektionering af kunsten at fremstille rom, hvilket resulterer i en spiritus med dybde, kompleksitet og karakter.

Og lad os ikke glemme indpakningen. Rum Malecon Añejo RARE PROOF kommer i en elegant gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver lejlighed. Uanset om du fejrer en milepæl, leder efter en stilfuld firmagave eller bare vil forkæle dig selv, er denne rom et valg, du ikke vil fortryde. Æsken indeholder også to stilfulde glas, som er perfekte til at dele denne enestående oplevelse med en anden romelsker.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses panamansk rom, og lad Rum Malecon Añejo RARE PROOF overraske dig med sin fængslende charme. Det er mere end en drink - det er en rejse til hjertet af Panama. Oplev den i dag!
Produktinformation
Rum Malecon
Ny
chat Anmeldelser (0)